Congresul SRATI 2010

Facebook Twitter Comenteaza
Congresul SRATI 2010

In perioada 12 - 16 mai, in incinta Centrului International de Conferinte Sinaia, Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva, Societatea Franceza de Anestezie si Reanimare, Societatea Israeliana de Anestezie si Societatea Romana de Sepsis organizeaza evenimentele SRATI 2010.

  • Al 36-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva;
  • Al 4-lea Congres Romano - Francez de Anestezie si Terapie Intensiva;
  • Al 2-lea Simpozion Romano - Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva;
  • Al 9-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva;
  • Al 8-lea Congres al Societatii Romane de Sepsis.

Programul stiintific este insotit de expozitia medicala specializata ATImedica, editia a 9-a, manifestare care reuneste la aceasta editie 42 de companii, expunand la fata locului aparate ustensile si tehnologii in domeniul anesteziei si terapiei intensive.

Tematica Congresului este vasta si atinge subiecte cum ar fi: Diploma Europeana de Anestezie, Aspecte de etica si legalitate in terapie intensiva, Managementul cailor aeriene, Infectii Sepsis, Disfunctii de organe, Standarde de siguranta si calitate in terapie intensiva, Sedarea si Analgezia etc.

"...)Intalnirea noastra anuala ne ofera oportunitatea unui schimb de experienta privind cercetarile pe care noi le facem spre a imbunatati rezultatele obtinute in managementul pacientilor nostri.
Pentru a promova in continuare cele mai inalte standarde ale practicii anestezice si de terapie intensiva la manifestarea noastra vor fi prezenti si anul acesta reputati colegi de specialitate din alte tari, in special din Franta si Israel, ce subliniaza caracterul deschis al colaborarii noastre cu toate societatile de profil, creindu-se astfel cadrul unei reuniuni stiintifice de valoare europeana. .
..)", declara Prof. Univ. Dr. Serban Marinescu, presedinte congresului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod