Congresul Balcanic de Kinetoterapie

Facebook Twitter Comenteaza
Congresul Balcanic de Kinetoterapie

Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad si Federatia Romana a asociatiilor de kinetoterapie organizeaza in perioada 15-18 aprilie 2010 cel de al III-lea Congres Balcanic de Kinetoterapie.

 

Sectiunile Congresului cuprind:

  • actualitati in formarea profesionistilor in recuperare kinetica;
  • reeducarea functionala prin mijloace kinetice;
  • terapii prin joc, culoare si muzica.


Congresul de adreseaza medicilor de familie, rezidentilor, masteranzilor, kinetoterapeutilor etc. Cei interesati isi pot trimite lucrarile pana pe data de 15 martie 2010.

Are loc in statiunea Moneasa, judetul Arad, Hotel Parc. Taxa de participare este de 200 lei/participant 100 lei/insotitor si include: participarea la sesiune, mapa cu ecuson, diploma, volumul conferintei, programul final, cocktail de bun venit, cina festiva.

Mai multe detalii se pot obtine de la Conf. univ. dr. Mirela Dan, Secretar FRAK, e-mail kineto2004@yahoo.com, tel. 0723296093; 0747279134 sau de la Prep. univ. Cosmin Boca, e-mail icboca@yahoo.com, tel. 0748162938.                                           


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pasztayzoltan pe 13 Mar 2010, 07:54
    Anunt Important kinetoterapeutilor si altor specialisti

    Multumesc , pentru aparitia anuntului . Sper sa inteleaga toti specialistii necesitatea terapiei prin miscare si importanta aceste manifestari , in care se vor dezbate printre altele formarea viitoare prin cursuri si work shopuri a specialistilor dupa conceptele si metodele ca : Bobath, Vojta, PNF- Kabat, Bugnet, Brunkow, Maitland, Mc Kenzy, Denis Bois, Therasuit, altele si altele Stretchingul , Cu stima conf Univ dr Zoltan Pasztay expert in Kinetoterapie si motricitate speciala

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod