Congres International de Stomatologie

Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza anual un congres stiintific in cadrul caruia se desfasoara cursuri de educatie medicala continua, precum si expozitii specializate pentru produse si servicii stomatologice.
Si in acest an, in perioada 7-11 octombrie, UNAS organizeaza cel de-al XIII-lea Congres International UNAS cu tema: Tehnici Moderne de Diagnostic si Tratament in Medicina Dentara.

Paralel cu lucrarile congresului, se va desfasura si a IV a Conferinta Nationala de Parodontologie, precum si Expozitia Internationala Specializata pentru Produse si Servicii Stomatologice EXPO DENT, editia a XIII-a.

Cu acest prilej , UNAS reia gala de premii pentru excelenta in Medicina dentara, anul acesta fiind acordate premii pentru urmatoarele categorii: "O viata in slujba excelentei", "Recunoasterea excelentei pe plan intern si extern", "Ambasadorul Excelentei", "Promovarea Excelentei prin spiritul de colegialitate", "Acte de excelenta in comunitate", "Promisiuni de excelenta" .
Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 7 octombrie, ora 18.30, la Teatrul Mic din str. Constantin Mille, nr. 16, sector 1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod