ConferintELE: Vino sa vorbim despre celulita, acid hialuronic si trucuri de frumusete cu Dr. Dana Miricioiu. Inscrieri gratuite!

Traim intr-o lume in care responsabilitatile zilnice, sarcinile jobului sau deadline-urile au devenit mai importante decat propria persoana. Femeile moderne au ajuns sa petreaca mai mult timp cautand solutii si rezolvand problemele altora, decat sa aiba grija de ELE.

ConferintELE este locul in care femeile isi amintesc de ELE, de ce le place, de visurile si dorintele lor. In cadrul Conferintelor vei afla informatii utile despre frumusete, ingrijirea tenului, moda, sanatate, nutritie, dezvoltare personala, relatii si, nu in ultimul rand, despre feminitate.

Luni, 18 mai, Doctorul Dana Miricioiu ne va dezvalui secretele celulitei

Doctorul Dana Miricioiu - specializata in chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva - ne va demonta toate miturile legate de celulita, acid hialuronic si toxina botulinica, ne va invata cum sa ne ingrijim pielea ca sa ne mentinem mereu tinere si frumoase.

Dr.

Dana Miricioiu, specializata in chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila". A lucrat in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti pana in anul 2007, cand a pus bazele propriului cabinet-ClassMediSpa.

In perioada in care a lucrat in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva, in paralel cu activitate de cercetare stiintifica, a lansat impreuna cu SUUB si Fundatia Hope for a Life (a carei membru fondator si presedinte este) programul Acord - de depistare precoce a cancerului de san si reconstructie mamara postmastectomie - program care s-a desfasurat pe parcursul a trei ani.

ConferintELE, locul in care iti dai intalnire cu feminitatea.
Inscrie-te GRATUIT!


Invata sa invingi - Cancerul de san se poate vindeca

Toata experienta acumulata de Dr. Dana Miricioiu in aceasta perioada s-a materializat in cartea "Invata sa invingi - Cancerul de san se poate vindeca", care are ca scop informarea corecta si educarea femeilor in tot ceea ce priveste cancerul de san.

Dr. Dana Miricioiu este, membra a "American Academy of Anti-Aging"(A4M), dar si a altor organizatii de profil interne si internationale, participand regulat la cursurile si congresele organizate de catre A4M.

A introdus in Romania tehnici noi de mentinere a sanatatii pielii prin interventii laser, fiind proprietara celui mai performant tip de laser folosit in tratamentele estetice, fabricat de Sciton, USA.
Acesta s-a clasat la inceputul anului 2012 pe locul intai, conform "The Medical Spa MD Physician Report" , fiind cel mai folosit laser in cabinetele medicale din lume obtinand cel mai ridicat punctaj din punct de vedere al performantelor clinice obtinute, dar si al sigurantei pacientului.

Dr. Dana Miricioiu colaboreaza de foarte multi ani cu o echipa de medici, chirurgi plasticieni, anestezisti, medici specializati in boli de melabolism si de nutritie, toti pusi in slujba pacientilor, din dorinta de a reda acestora increderea in sine printr-o infatisare agreabila si armonioasa.

Daca vrei si tu sa participi la ConferintELE, INSCRIE-TE GRATUIT AICI! Locurile sunt limitate! Eveniment sustinut de Hotel Mercure.
Sponsori: Himalaya, Green Sugar, parfumexpress, Aboca, Help Net, Douglas, TopLine, Elysium chirurgie estetica, Nomasvello Victoriei, Simina Filat

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod