Colaborare romano-iordaniana in sectorul medical si farmaceutic

Facebook Twitter Comenteaza
Colaborare romano-iordaniana in sectorul medical si farmaceutic
Intre 28 si 31 iulie o delegatie a Ministerului Sanatatii din Iordania efectueaza o vizita de lucru in Romania cu scopul de a identifica principalele sectoare de cooperare si mecanismele de parteneriat in vederea promovarii unor programe bilaterale in sectorul medical si farmaceutic.

Cseke Attila, ministrul Sanatatii s-a intalnit astazi cu Nayef Al-Fayez, ministrul Sanatatii din Regatul Hasemit al Iordaniei pentru a discuta despre posibilitatea cooperarii in domeniul sistemelor de urgenta si integrarea acestora in mecanismele nationale de interventie in caz de catastrofe si dezastre.
In perioada urmatoare, Romania va acorda consultanta pentru organizarea si optimizarea serviciilor de urgenta din Iordania fie bilateral, fie printr-un eventual program de twinning cu finantare europeana.

De asemenea au fost discutate modalitati de cooperare in domeniul medicinei balneare si a promovarii turismului medical inclusiv prin cooperarea in sectorul geriatriei si crearea unei infrastructuri de profil in Iordania asociata institutional Romaniei. In acest sens reprezentanti ai sectorului medicinei balneare vor participa la misiunea turistica romana care urmeaza sa fie organizata in Iordania in toamna acestui an.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pasztay zoltan pe 30 Iul 2010, 08:57
    Viitorul kinetoterapiei in statiuni balneare

    Aceasta colaborare daca e fixat si pe proiecte , poate sa devina un lucru de viitor foarte serios In domeniul kinetoterapiei in statiuni balneoklimaterice si a profilaxiei primare si secundare si la pacientii de varsta a treia ( geriatrie) poate duce la progres is la o rezolvare a situatiei incalcite si dezastruoase. Poate poate, prin domnul ministru Cseke A .realizam ce nu am reusit in 20 de ani . E un om care face si tace . Omul potrivit la locul potrivit , deocamdata . Succes in realizarea cat mai multor colborari si acorduri . ZP.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod