Cofetăria raw-vegan Ostraw Vegan lansează o linie de bomboane ideale pentru sezonul rece

Cofetăria Ostraw Vegan lansează o linie de produse ideale pentru sezonul rece. Printre acestea se numără bomboanele cu prune și nuci, cerculețe cu unt de cacao, stafide, nuci, mesquite, scorțișoară, vanilie, miere.
Cofetăria Ostraw Vegan lansează o linie de produse ideale pentru sezonul rece. Printre acestea se numără bomboanele cu prune și nuci, cerculețe cu unt de cacao, stafide, nuci, mesquite, scorțișoară, vanilie, miere. Ostraw Vegan este singura locație din București ce produce exclusiv dulciuri raw-vegane.

Începută și continuată ca o afacere de familie, Ostraw Vegan este locul ideal de unde poți achiziționa hrană vie, dulce atât cât este nevoie, cu un aspect atractiv chiar și pentru cei mai pretențioși.

Ce găsim la Ostraw Vegan?

Hrană vie pe scurt.
În detaliu, peste 30 de sortimente de bomboane și torturi. Dulciurile sunt făcute chiar în cadrul cofetăriei, într-un cochet laborator ce permite trecătorilor sa vadă procesul de producție al dulciurilor. Dintre sortimentele de bomboane existente în vitrină menționăm bomboanele cu ovăz și merișor, bomboane cu semințe de cânepă, bomboane din curmale ce conțin semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, fulgi de cocos, sare himalaya și desigur curmale.

De ce dulciuri raw-vegan?

Pentru că sunt gustoase,nu conțin zahăr și sunt sănătoase.
Unul dintre motivele ce i-au îndemnat pe proprietari, Narcisa și Adrian, să deschidă Ostraw Vegan a fost dorința de a oferi dulciuri sănătoase și să vină în sprijinul celor care suferă de diabet sau intoleranța la lactoză sau gluten.    

Unde îi găsim?
Pe Bd. Ferdinand nr.58, pe www.ostrawvegan.com și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ostrawvegan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod