Ciclistii risca sa aiba probleme sexuale

Alegand o bicicleta nepotrivita, barbatii care practica ciclismul pot intampina probleme sexuale, avertizeaza specialistii.
Ciclistii sunt sfatuiti sa fie atenti daca experimenteaza semne de amorteala in zona genitala, probleme erectile, sensibilitate sau iritatii in aceasta zona pentru ca aceste pot fi cauzate de bicicleta, conform dr. Vinod Nargund, Spitalul St. Bartholomew Londra.

Dr. Nargund declara ca aceste probleme apar din cauza ca bicicleta vine in contact direct cu zona genitala, presand zona. Barbatii care fac ciclism regulat si pe distante mari prezinta un risc mai mare de insensibilitate si probleme erectile cat si de accidentarea a acestei zone.  

"Aceasta zona este foarte sensibila si trebuie protejata. Ciclistii trebuie sa fie foarte atenti cand isi aleg bicicleta atat pentru sanatatea lor cat si pentru performantele sportive," adauga dr. Nargund.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gaby din bucuresti pe 3 Sep 2008, 10:01
    Ce o fi?

    Presupun ca aceasta afirmatie este adevarata... eu am bicicleta de ceva timp si fac drumetii montane alaturi de cativa prieteni... problema este ca in ultima vreme in zona genitala am observat ca ceva nu este in regula: Pe canal curge un lichid alb-galbui in cantitati foarte mici, iar cand urinez simt o durere intepatoare la baza penisului si sub inelul de la baza capului penisului si eram curios daca stie cineva ce am si/sau cum se trateaza...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod