Cel mai mare Spa de pe litoral si-a deschis portile

Cel mai nou si cel mai mare spa din Romania situat in incinta complexului hotelier Cocor, si-a lansat serviciile in prezenta Ministrului Turismului, Elena Udrea.
Centrul SPA aflat in statiunea Neptun-Olimp a fost gandit ca locul in care turistii romani si straini pot evada din stresul vietii moderne si pot patrunde intr-o oaza de calm si de pace unde li se va acorda toata atentia cuvenita. Spa-ul ofera clientilor programe individuale care ii vor ajuta sa inlature stresul, sa simta efectele detoxifierii, sa-si recapete energia si frumusetea.

SPA-ul ofera un meniu complet de servicii spa, tratamente traditionale, masaje, hidrocolonoterapie, terapii faciale, exfolieri si impachetari, toate fiind realizate in cele 25 de cabinete distribuite pe 3 etaje.


Centrul este dotat cu echipamente de ultima generatie, furnizate de firme de profil din Germania, Italia si Austria.

Cu aceasta ocazie s-a lansat si campania "Promovarea Turismului de SPA din Romania", proiect sprijinit de Ministerul Turismului. Unul dintre obiectivele proiectului este dezvoltarea conceptelor spa si wellness din tara, intrucat  Romania are resursele necesare (ape minerale, izvoare si traditie balneara) pentru a satisface cerintele oamenilor in ceea ce priveste sanatatea si nevoia de rasfat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod