Cat cheltuie romanul pe relaxare?

Peste 70% dintre romanii care apeleaza la serviciile spa au ca obiectiv principal relaxarea, tonifierea si detoxifierea organismului.
Romanii au inceput sa preia reteta relaxarii de la straini, frecventand centrele de spa. Un studiu recent realizat de Eden Spa pe un numar de peste 5000 de clienti fideli arata ca peste 70% dintre cei care trec pragul spa-ului o fac cu scopul principal de a se relaxa.

Este vorba despre persoane tinere, cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, cu studii medii si superioare, care activeaza intr-un mediu tensionat si stresant si care ocupa, de obicei, pozitii de middle si top management.

“Sunt oameni care investesc timp si bani in terapii si ritualuri anti-stress. Mai exact: un maxim de 1200 de lei lunar si un minim de 150 de lei lunar. Majoritatea sufera de sedentarism si sunt afectati de imobilitatea prelungita. Ei isi doresc sa evadeze si sa se bucure de un rasfat prelungit. Sa se impregneze de mirosuri imbietoare si sa isi lase grijile la usa. Serviciile preferate sunt masajele de detensionare cu pietre vulcanice, ritualurile si impachetarile
”, afirma Liliana Paraipan, director general Eden Spa.

Un atuu al spa-urilor de la noi din tara sunt preturile, un masaj costand in jur de 30 de euro, un ritual in jur de 45, iar un pachet complet poate varia intre 250 si 400 de euro. Exista tratamente pentru viitoare mamici, pachete spa pentru barbati, spa facial, pachete de relaxare si de detoxifiere, dar si spa in doi. O sedinta de masaj si aromoterapie cu pietre vulcanice pentru un cuplu costa 465 de lei si aduce cu sine 3 terapii intr-una singura.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod