Campania “Selfie For Life - #SelfieForLife” ajuta copiii bolnavi de cancer din Romania

Din dorinta de a ajuta copiii bolnavi de cancer din Romania, fundatia Fight for Life a demarat campania “Selfie For Life - #SelfieForLife”, un demers indraznet, care isi doreste sa se extinda si la nivel international, prin implicarea unor staruri din actorie, muzica si sport.
Impreuna cu Superkombat, Fight for Life a initiat o serie de evenimente caritabile pentru persoanele sinistrate in urma inundatiilor din 2013 (Galati) si 2014 (Valcea), iar in decembrie 2014, inainte de Craciun, voluntarii Fight for Life au mers cu daruri la copiii din centrul de plasament Robin Hoood din Bucuresti. De data aceasta, ne-am propus sa folosim selfie-urile intr-un scop nobil si sa strangem, astfel, cat mai multi bani pentru a sustine cazurile disperate ale copiilor bolnavi de cancer, nedrept de multe, din Romania.
 
 
Mecanismul campaniei #SelfieForLife este simplu:
 
1.
Faci un selfie amuzant, am spus noi, dar ai libertatea de a te poza asa cum crezi de cuviinta, in intentia de a face un copil sa zambeasca (poti sa faci o funny face, alegi un nas de clovn sau un papitoi de plus, iti iei catelul sau pisica in brate, doar zambesti sau trimiti un pupic unui copil).
 
2. Postezi poza pe Facebok/Instagram impreuna cu hashtag #selfieforlife si dai tag paginii Fight fot Life
 
3. Distribui afisul campaniei noastre, care indeamna la efectuarea unei donatii, chiar si de 1 euro, insa fara ca aceasta sa fie o conditie obligatorie! Ne-ar ajuta mult de tot daca macar poti distribui mesajul, asa incat sa ajunga la persoane cu posibilitati financiare care le permit efectuarea unei donatii!
 
4.
Provoci mai departe, cel putin trei persoane, sa-ti urmeze exemplul!
 
Inca o data, pasii sunt simpli: postat selfie cu hashtag #selfieforlife si tag Fight for Life; share afisului campaniei, provoci trei prieteni si asta-i tot!
 
Fii fericit, un copil va zambi datorita tie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod