Campania "Pentru o viata echilibrata"

In prezent, nu mai este suficient doar sa mancam corect, avem nevoie de o alimentatie echilibrata si o activitate fizica regulata. Acestea contribuie foarte mult nu numai la felul in care aratam, dar si la felul in care ne simtim. Campania "Pentru o viata echilibrata" are scopul de a informa publicul larg asupra principiilor unei alimentatii echilibrate si ale unui stil de viata sanatos.
"Traim intr-o societate care inca incurajeaza stereotipurile, desi toti afirmam ca am depasit demult <<era lui 90-60-90>>. Majoritatea femeilor doresc sa aiba un corp dezvoltat armonios, insa isi imagineaza ca pentru aceasta ar trebui sa renunte la obiceiurile alimentare preferate, in favoarea unei diete drastice si a unui stil de viata auster. Prin campania "Pentru o viata echilibrata", Maggi arata ca o alimentatie echilibrata poate sa fie si gustoasa, cu putina imaginatie si cunoscand cele mai potrivite metode de preparare a ingredientelor.
Nu este nevoie de diete extreme, nici de ore intregi de efort fizic, de preparate fade sau costisitoare, ci doar de echilibru in viata de zi cu zi si de cunoasterea unor principii alimentare corecte
”, spune Alina Dragomir, Brand Manager Maggi.

Pe parcursul campaniei, Prof. Dr. Gabriela Radulian, de la Institutul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "N.C. Paulescu" va oferi informatii specializate despre o alimentatie optima si modul in care alimentatia zilnica poate fi echilibrata din punct de vedere nutritional, incluzand in acelasi timp preparate cu gust bun.

"Importanta alimentatiei ca factor de mentinere a starii de sanatate si ca agent terapeutic este recunoscuta de toata lumea fara rezerve.
Un bun nivel nutritional presupune, de asemenea, o cunoastere aprofundata a comportamentului alimentar, a tipului si structurii lui, tinand cont de obiceiurile alimentare, precum si de evitarea dezechilibrelor legate de alimentatie. In ultimul timp, excesul anumitor nutrienti este asociat cu prevalenta ridicata a unor afectiuni precum obezitatea, diabetul zaharat, neoplasmul de san sau colon, ciroza hepatica. In concluzie, este nevoie de implicarea mai activa in promovarea unui stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si activitate fizica zilnica, iar campania este binevenita in acest sens
", spune Prof.
Dr. Gabriela Radulian.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod