Campania-expoziţie “Prin artă mă formez”


Asociatia ARICA lanseaza “Prin arta ma formez”, campanie de constientizare si sensibilizare asupra importantei integrarii sociale a persoanelor cu tulburari din spectrul autist.
In cadrul campaniei, expozitia “Prin arta ma formez” are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea cursurilor de art-terapie pentru copii cu diverse dizabilitati din cadrul asociatiei. Ne dorim ca desenele realizate de catre acesti minunati copii in cadrul orelor de art-terapie sa fie expuse in spatii moderne si creative, pline de viata si oameni cu suflet mare ce ar dona cu drag 50 lei ca sa ia acasa un desen realizat cu multa dragoste si rabdare.  

Expoziatia “Prin arta ma formez” isi propune sa atraga atentia atat asupra importantei artei in dezvoltarea si recuperarea copiilor cu nevoi speciale, cat si asupra intelegerii si acceptarii persoanelor cu diverse tulburari din partea societatii.

Lucrarile sunt realizate cu multa dragoste si rabdare de catre copii in cadrul orelor de terapie, fiecare reprezentand o integrare, o intelegere a diverselor elemente din mediul inconjurator. Pentru copiii care nu au nevoi speciale acest lucru poate fi banal, insa pentru un copil special mediul inconjurator reprezinta o necunoscuta, un factor declansator al anxietatii ce duce la o respingere din partea sa pentru tot ce il inconjoara.
In lupta cu dizabilitatea, acesti copilasi trebuie sa munceasca zilnic, ora de ora, alaturi de terapeuti, rezultatul fiind integrarea si depasirea acestor obstacole.

Expozitia se va desfasura in perioada iulie-august, in locatiile partenere: Ludic, Lente, Epic Bar si Gradina OAR.

Vom lansa, in cadrul proiectului, si o campanie de fundraising pe platforma Galantom., incuranjand oamenii sa doneze minim 50 ron pentru asociatie si sa primeasca astfel un desen din cadrul expozitiei.

Cumparand cu 50 lei un desen din expozitia “Prin arta ma formez” sutineti dezvoltarea acestor copii si misiunea terapeutilor Asociatiei ARICA de a-i ajuta in drumul lor spre integrare sociala.

Asociatia ARICA online:
Facebook Asociatia ARICA
Site Asociatia ARICA

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;