Campania de donatii "Scrisoare catre Mos Craciun"

In aceasta luna, Roche Romania desfasoara a patra editie a campaniei de donatii "Scrisoare catre Mos Craciun". Donatiile din acest an au inclus un televizor LCD, o consola Sony Playstation si jocuri pentru consola - echipamente ce urmeaza a fi instalate in locuri accesibile copiilor internati in centrele de oncopediatrie si HIV-SIDA din intreaga tara.
Proiectul, initiat in 2005, cuprinde anul acesta donatii catre 24 de sectii si centre de oncopediatrie si boli infectioase din intreaga tara, care au in ingrijire peste 1000 de copii.

"Speram ca acest cadou sa aduca putina bucurie celor impovarati de o suferinta mai mare decat varsta lor si, prin intermediul lui, sa ne simtim si noi mai aproape de ei", a declarat dr. Irina Berechet, Corporate Affairs Manager al Roche Romania.

Campania de donatii "Scrisoare catre Mos Craciun" face parte dintr-un proiect mai larg de responsabilitate sociala, desfasurat de Roche Romania, sub deviza "Everyday Future".

"Implicarea sociala a unei companii farmaceutice rezida in insusi obiectul sau de activitate.
Initiat de Roche Romania la mijlocul anului 2005, programul "EveryDay Future" si-a propus sa se implice in viata comunitatii printr-o serie larga de activitati a caror valoare sociala a fost deja apreciata si premiata in anii anteriori"
, a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche Romania.

De asemenea, pe 1 decembrie 2008, pentru al saselea an consecutiv, Roche a organizat marsul Roche Children's Walk, la care au participat peste 14.000 de angajati din 100 de tari. Fondurile stranse cu aceasta ocazie sunt destinate in principal copiilor din Malawi, ramasi orfani in urma HIV – SIDA, dar si organizatiilor non-guvernamentale care au in ingrjire copii, in tarile participante.

Implicata in viata societatii in toate tarile in care este prezenta, Roche se straduieste sa pastreze un echilibru intre investitia in inovatie si accesul extins al pacientilor la medicatie.
Prin proiectele sale de implicare sociala in tarile in curs de dezvoltare si nu numai, s-a pus accentul pe proiecte cu impact pe termen lung pentru viata comunitatii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod