Campania "1 pachet = 1 vaccin" continua

Facebook Twitter Comenteaza
Campania

Pe 30 Martie la Teatrul "L.S. Bulandra" a avut loc relansarea campaniei "1 pachet = 1 vaccin", prin care se lupta pentru eliminarea tetanosul neonatal si pentru a proteja astfel dreptul la viata al bebelusilor din intreaga lume.

Anul acesta, anuntarea campaniei s-a realizat intr-o maniera inedita, cu ocazia premierei piesei de teatru "Oscar si tanti Roz" (cu Oana Pellea si Marius Manole).

"Atat campania, cat si spectacolul au la baza un indraznet demers uman, acela de a-i face pe oameni sa nu traiasca doar pentru sine ci prin generozitate sa intinda mana ceorlalti, sa ii ajute sa nu mai fie singuri in lupta cu viata, cu moartea, cu boala
," remarca regizorul piesei, Chris Simion.

Andreea Marin Banica, ambasador al campaniei Pampers UNICEF indeamna publicul sa sustina campania Pampers UNICEF, pentru a reusi impreuna sa inlocuiasca suferinta copiilor cu zambetul.
Alaturi de ea au fost prezenti sustinatorii campaniei: Stefan Banica jr., Anca Turcasiu, Nicola, Chris Simion, Andreea Berecleanu, Amalia Nastase, Rita Muresan si Bianca Brad, care vor transmite mai departe catre mamele din tara indemnul de a se implica in campanie.

Prin campania "1 pachet = 1 vaccin", la fiecare pachet de scutece sau de servetele umede cu insemnele campaniei cumparat, Pampers doneaza catre UNICEF banii necesari unui vaccin pentru a salva viata unui micut, pentru a inlocui suferinta cu zambetul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod