Cafeaua este benefica pentru inima ta

Facebook Twitter Comenteaza
Cafeaua este benefica pentru inima ta

Patru cesti de cafea consumate zilnic ofera protectie inimii, este rezultatul celui mai recent studiu bazat pe efectele cafelei.

Desi se credea ca aceasta bautura poate provoca palpitatii, un nou studiu sugereaza ca un consum moderat de cafea poate reduce riscul de tulburari de ritm cardiac, scrie DailyMail.

La studiu condus de specialistii de la Kaiser Permanente Medical Care Programme din California au participat peste 130.000 de persoane. Datele au aratat ca participantii care obisnuiesc sa consume 4 sau mai multe cesti de cafea pe zi prezinta un risc cu 18% mai mic de a suferi tulburari de ritm cardiac.
De asemenea, se pare ca persoanele care consuma 1-3 cesti pe zi au un risc cu 7% mai mic.

Rezultatele studiului au fost prezentate la conferinta anuala a Asociatiei Americane de Cardiologie si arata ca aceste beneficii apar indiferent de sex si etnie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Donuc pe 9 Apr 2011, 14:27
    Cafea vs inima ?

    @alexandra & @others.... cautati pe wikipedia despre cofeina.... nu e asa greu "ultimele studii" si chestii dinastea de bloggeri gasesti oriunde....

    0
    0

  • alina pe 17 Mar 2010, 16:23
    Cafea

    Sunt absolut deacord cu Alexandra!!!

    1
    0

  • danutz23 pe 5 Mar 2010, 01:14
    cafea vs. sanatate

    nush ce sa zik.......daca,cafea face sau nu bine organismului...eu beau cafea/ness de la 8 ani si acum am 20........si pot sa zik ca pana acum nu mi-a facut rau,intr-adevar daca consum mai moolta imi face rau..........ce e drept cafea treb sa o consumi ponederat si sa ai in acelasi timp un stil de viata sanatos.......si aici ma refer la hrana

    0
    0

  • alexandra pe 4 Mar 2010, 10:19
    iar cu cafeaua???

    de cativa ani de zile nu fac decat sa citesc studii care se contrazic unele pe altele. Azi - cafeaua face rau. Maine - s-a mai studiat putin si se pare ca face chiar bine inimii. Poimaine - desi s-a spus ca face bine inimii, cafeaua aduce prejudicii importante inimii si nu e buna in exces. Raspoimaine - in ultimele studii efectuate, cafeaua, 4 cesti pe zi (pana mai ieri o cantitate prea mare pt un om, zilnic) sunt chiar benefice inimii. Eu nu pot sa inteleg de ce le mai publicati... Devine penibil, pe lumea asta nu stim niciodata la ce pericole ne expunem. Ce bem, ce mancam pot face bine in functie de revista pe care o citesti.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod