Boots Nº7 cauta imaginea marcii de cosmetice in Romania

Boots Nº7 a lansat la 1 septembrie concursul "Vrei sa fii imaginea Nº7 in Romania?". Concursul isi propune sa identifice fata care va deveni imaginea marcii de cosmetice Nº7 in Romania.
Concursul Boots Nº7 se desfasoara in perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2008, iar finala va avea loc in data de 26 noiembrie. Finalistele pot dobandi notorietate prin aparitia in reviste precum Cosmopolitan, Marie Claire, Harper’s Bazaar si altele din trustul Sanoma Hearst, plus premii din partea Boots Nº7 si Sensiblu:
- Un week-end la Londra si bani pentru cumparaturi;
- Participarea la o finala speciala alaturi de Cosmopolitan;
- Sedinta de make-up cu un make-up artist profesionist;
- Cadouri Nº7 timp de un an.

„Acest concurs are ca scop identificarea unei fete obisnuite, dar expresive si cu aspiratii, care sa reprezinte brandul Boots Nº7 in Romania.
Am ales sa organizam acest concurs pentru ca Boots Nº7 inseamna un nou concept despre frumusete", a declarat Dana Mihai - brand manager Boots.

„Vrei sa fii imaginea Nº7 in Romania?" este un concurs adresat tuturor fetelor preocupate de aspectul lor fizic, dar si de persoanele din jurul lor, fiind dinamice si active, dornice sa se faca cunoscute.

Fetele care doresc sa se inscrie in competitie pot gasi taloane in revista Cosmopolitan, in farmaciile si pe site-ul Sensiblu.
Regulamentul concursului se gaseste de asemenea pe site-ul Sensiblu (www.Sensiblu.com). Participantele vor fi selectate de un juriu specializat.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 18 Mai 2009, 21:18
    aishwarya

    oricum castiga toate pitipoancele da-te cu trei straturi de fond de ten si 2 de pudra

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod