Barbatii au nevoie de incredere pentru satisfacerea partenerelor

95% dintre adultii din Romania considera ca pentru a avea o experienta sexuala plina de satisfactie este important ca barbatul sa fie increzator in propria sexualitate, arata concluziile unui studiu realizat recent.
Studiul European Sexual Confidence Survey a evaluat opiniile a 504 subiecti barbati si femei din Romania, privitoare la increderea in propria sexualitate – increderea in capacitatea de a intretine un raport sexual -  si impactul acesteia asupra calitatii vietii.  

Concluziile au demonstrat faptul ca 76% dintre barbatii romani considera capacitatea de a oferi partenerei satisfactie sexuala, ca fiind cel mai important element al increderii barbatului in propria sexualitate. Aproximativ sapte din zece femei din Romania au fost de acord cu afirmatia de mai sus; mai mult de un sfert dintre femei considera ca partenerul acestora doreste sa obtina erectii ferme pentru imbunatatirea vietii sexuale.

Studiul European Sexual Confidence Survey, coordonat de Compania Pfizer si realizat in 12 tari din Europa, a evaluat opiniile a 8576 de subiecti, barbati si femei, privind importanta increderii in propria sexualitate.
Studiul a fost realizat in Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Olanda, Spania, Suedia, Romania, Turcia si Marea Britanie. Toti subiectii care au participat au avut varsta cuprinsa intre 25 si 64 de ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod