"Avem grija de inima ta!" - campanie sustinuta de CNA

Facebook Twitter Comenteaza


Campania "Avem grija de inima ta!", initiata de Societatea Romana de Cardiologie, parte semnatara a Cartei Europene a Sanatatii Cardiovasculare, este sustinuta de Consiliul National al Audiovizualului.

Acordul de parteneriat dintre CNA si SRC, semnat azi, 9 februarie, are in vedere derularea pe termen lung a unei campanii nationale de preventie.

"Prevenim ca sa nu fie nevoie sa intervenim" reprezinta, atat pentru Societatea Romana de Cardiologie, cat si pentru Consiliul National al Audiovizualului imperativul care a determinat semnarea acestui parteneriat.


Statisticile medicale arata ca bolile cardiovasculare reprezinta cauza decesului a 42% din barbatii europeni si a 55% din populatia feminina a continentului, iar programele de preventie sunt recunoscute drept cel mai important mijloc de combatere a decesului prematur.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ovidiu Tarate pe 10 Feb 2010, 21:18
    Inima mea

    Cind as putea sa fac un control la inima,fara atitea oprelisti din partea sanatati ,pentru ca intii trebuie sa fac anticamera la medicul de familie ca sa intru in posesia unei trimeteri si am piierdut vreo 3 ore,adoua zi trebuie sa fiu la policlinica Sfintul Ioan la ora 5 ca poate voi apuca bon de ordine la cardiologie,unde daca nu apuc mai este o zi si tot asa pina reusesc ,pin acum dupa 10 incercari nu am apucat ,am uitat de la ora 5 pin la 7 coada este afara in frig,PS programari se fac peste 6 luni,Astept propuneri sa intru in posesia unui bon de ordine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod