Astazi se lanseaza studiul "Terapii complementare si dieta in boala Parkinson"

Facebook Twitter Comenteaza
Astazi se lanseaza studiul

Asociatia Antiparkinson lanseaza astazi ora 18:30 cartea "Terapii complementare si dieta in boala Parkinson".

 

Evenimentul va avea loc la Hotel Hilton din Bucuresti, in cadrul proiectului Gala Sanatatii si va incepe la ora 18:30, sustin organizatorii.

Asociatia Antiparkinson este o organizatie independenta, nonprofit, apolitica, care este acreditata sa apere interesele a celor peste 72 000 de bolnavi de Parkinson din Romania. Membrii asociatiei reunesc bolnavi de Parkinson, membrii familiilor acestora, medici, asistente si voluntari, existand in prezent 550 de membri.

Organizatia functioneaza din anul 2006.  

 

Scopul asociatiei il reprezinta identificarea nevoilor reale a bolnavilor de Parkinson si ameliorarea sanatatii lor prin respectarea principiului egalitatii de sanse pentru toate categoriile sociale privind accesul la informare, medicamente si tratamente in tara si strainatate; realizarea unor legaturi cu asociatii din alte tari; realizarea unor centre de recuperare fixe sau mobile precum si dezvoltarea centrelor de recuperare neurologica existente; realizarea de seminarii si evenimente cu scop de informare despre noutatile aparute in tratarea acestei boli, prin editarea de carti si brosuri de informare, mediatizarea bolii Parkinson in mass media.

Asociatia Antiparkinson s-a afiliat la organisme interne si internationale devenind membru cu drepturi depline al Asociatiei Bolilor Rare Romnia; European Parkinsons Desease; Parkinsons Desease Foundation din SUA; Michel J Fox S.U.A; Parkinson Association of the Rockies; Muhamad Aly Organization. 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod