Aparat dentar invizibil pentru un zambet frumos

Indreptarea danturii nu reprezinta doar o necesitate estetica, ci mai ales una medicala. A avea dinti drepti inseamna mai mult decat un zambet frumos, inseamna in primul rand o masticatie mai buna, deci un stomac mai sanatos, mai putine carii si nu in ultimul rand, o pronuntie clara.
Pentru a veni in sprijinul persoanelor care au nevoie de un aparat dentar dar care se tem de aspectului inestetic al aparatelor obisnuite, medicul german Dr. Dirk Wiechmann a pus la punct aparatul Incognito, o noua inovatie in domeniul medicinei dentare. Unic in lume, prin tehnologia computerizata pe care o foloseste, aparatul se muleaza perfect pe partea din spate a danturii fara a se vedea din exterior, acesta putand fi personalizat pentru fiecare pacient in parte. In plus, aparatul este realizat dintr-un aliaj de aur de inalta puritate, modificarile la nivelul dintilor realizandu-se tridimensional prin intermediul unor fire arcuite, conectate individiual si fixate cu un adeziv special.
La scurt timp dupa inceperea tratamentului, pozitia dintilor si aspectul danturii sunt vizibil imbunatatite, fara ca aparatul sa fie vazut din exterior.

Costul tratamentului este aproximativ 2500 euro pentru o arcada, care include atat aparatul, cat si montarea acestuia, pretul reprezentand un sfert din cel practicat in strainatate. In Germania, spre exemplu, pretul aparatului este de 10.000 euro per arcada.  

Conform Smarter Smile Survey U.S.A 64% dintre cei intervievati sunt de parere ca persoanele cu un zambet frumos sunt mult mai atragatoare, iar 87% cred ca zambetul este foarte important pentru increderea in sine.
In cadrul aceluiasi studiu s-a descoperit ca 71% dintre respondenti considera ca un zambet frumos leaga prietenii mult mai usor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod