Antinevralgic® - eficiență împotriva durerii, de peste 40 de ani

Antinevralgic® este un brand 100% românesc, cu tradiţie şi eficienţă dovedită de peste 40 de ani. Călătoria Antinevralgic® a început în anii ’60 de la Uzina de Medicamente Bucureşti, actuala fabrică Zentiva, o companie Sanofi.
Un moment important din istoria produsului a fost anul 1996, când s-a înlocuit formula chimică a Antinevralgic®, conform unei decizii a Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Astfel, fenacetina a fost înlocuită de paracetamol, un principiu activ cu proprietăţi terapeutice dovedite.

În anul 1997, marca a fost înregistrată la OSIM, iar în 2000 s-au introdus blisterele ca formă de ambalare, care asigură o stabilitate mai bună.

Anul 2008 a însemnat o revitalizare a brandului printr-o campanie de comunicare neconvenţională pentru un produs tradiţional, respectiv promovarea prin outdoor: panotaj şi mijloace de transport în comun.


În 2011, s-a reînceput comunicarea TV sub sloganul „Combate cu cap durerea de cap”. Anul 2013 va rămâne unul marcant în istoria brandului, prin lansarea Antinevralgic® Forte, o soluție terapeutică pentru dureri de cap intense și migrene.

În 2014, călătoria brandului tradiţional românesc de analgezice a continuat cu noi ambalaje pentru cele două produse Antinevralgic® P şi Antinevralgic® Forte.

Astăzi, Antinevralgic® este cel mai utilizat analgezic românesc sub formă de comprimate, eliberat fără rețetă (în unități, conform IMS MAT Decembrie 2014).


Povestea merge mai departe!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod