Analize medicale reduse cu 40%, în luna martie


Facebook Twitter Comenteaza
Analize medicale reduse cu 40%, în luna martie

Medsana LadyCare este un pachet de servicii medicale cu 40% reducere faţă de tarifele obişnuite şi este valabil doar în luna martie.

 

Serviciile medicale incluse în pachetul LadyCare sunt servicii specializate, destinate sănătăţii femeii, un pachet exclusiv şi complex la cele mai avantajoase preţuri. Oferta este disponibilă în două variante:
Medsana LadyCare pentru femei până la 40 de ani, care include multiple examinări ginecologice (consult ginecologic, test PAP, ecografie sân bilateral, analize de laborator, interpretare rezultate şi eliberare raport medical de evaluare a stării de sănătate şi o serie de alte examinări specifice)

Medsana Lady Care+ pentru femei peste 40 de ani care oferă în plus o mamografie bilaterală şi un set de analize hormonale.



Accesarea serviciilor medicale incluse în pachetul “Medsana LadyCare” se face cu programare prealabilă la numărul de telefon dedicat 0733.337.888.

Tot în luna martie, pentru toate serviciile medicale neincluse în pachetul “Medsana LadyCare” şi efectuate în centrele Medsana din Bucureşti şi Ploieşti, primeşti o reducere de 10% faţă de lista de tarife obişnuite.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod