Analize gratuite împotriva acneei în luna martie

Campania "Scapă de acnee în 4 pași" se va derula pe tot parcursul lunii martie şi are ca scop educarea și informarea pacienților cu privire la acnee și tratamentul corect al acestei afecțiuni, de care suferă atât adolescenții, cât și adulții.
Pacienții vor beneficia de o evaluare gratuită menită să determine stadiul și cauzele acneei și de un examen micologic gratuit, foarte important în stabilirea diagnosticului și soluțiilor de tratament. În clinicile participante la campanie, tratamentul acneei se bazează pe tehnologii de ultimă generație – fototerapie cu lumină albastră sau roșie – ca alternativă la tratamentul agresiv cu antibiotice.

„Am întâlnit, de-a lungul practicii medicale, foarte mulți pacienți cu acnee dezorientați, resemnați după o serie de tratamente eșuate.
Din păcate, acneea este o afecțiune care nu lasă doar urme fizice, ci mai ales cicatrici psihice, care pot avea un impact mare asupra dezvoltării personale, îndeosebi la vârste mai fragede, la adolescenți. Am ales să lansăm această campanie în martie, atât pentru că este luna cadourilor, cât mai ales pentru faptul că la început de primăvară, foarte multe persoane sunt preocupate de detoxifiere, de purificare. Am gândit un program de eliminare a acneei în patru pași, pe care noi îl implementăm în clinicile noastre de foarte mult timp, cu succes.
Oferim gratuit primul pas, pentru că vrem să le arătăm, astfel, pacienților că acneea nu este o boală cu care trebuie să trăiască toată viața. Anul acesta, ne bucurăm că avem ca partener în campanie și clinica din Ploiești Hello Dermaskin, care se bazează soluții de tratament inovatoare”
, a declarat Dr. Lucian Russu, medic dermatolog și fondator al lanțului de clinici Bioderm din Capitală.

Campania „Scapă de acnee în 4 pași” se desfășoară în clinicile Bioderm Floreasca (Calea Floreasca, nr.
111-113, sector 1, București), Bioderm Nord (Șoseaua Pipera-Tunari, nr. 44, Voluntari-Ilfov), Bioderm Eminescu (Strada Mihai Eminescu, nr. 42, sector 1, București) și clinica Hello Dermaskin (Strada Avram Iancu, nr.4, Ploiești). Programările pentru București se vor putea face la call-center 031.91.01, iar în Ploiești, pacienții se pot programa pentru evaluări gratuite la numărul 0731.608.254.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod