Am dreptul la Demnitate!

Grupul de sprijin "Am dreptul la demnitate" este dedicat femeilor aflate in situatii dificile: mame care isi cresc singure copilul, femei aflate in cautarea unui loc / mai bun de munca, ori victime ale violentei in familie.
"Asociatia pentru dezvoltarea potentialului uman Omnimind" te invita sa te inscrii si sa participi la grupurile de sprijin organizate in cadrul Proiectului care va fi derulat in perioada octombrie 2009 - august 2010.

Acest proiect va functiona prin organizarea unor grupuri structurate de 6 8 persoane, care se vor intalni cu frecventa de o sesiune/saptamana, pe parcursul a 5 saptamani. Vor fi utilizate metode si tehnici specifice Programarii Neuro-Lingvistice, Analizei Tranzactionale si/sau alte instrumente pentru dezvoltarea potentialului uman.
In functie de interesul exprimat de participanti, grupurile vor beneficia si de prezenta unor specialisti sau experti din diferite domenii ca: Finante, Management, Marketing, Analiza Tranzactionala. Grupul este condus si moderat de un Psiholog/Psihoterapeut, impreuna cu asistentul co-facilitator.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod