Ajuta-l pe Alexandru sa zambeasca!

Facebook Twitter Comenteaza
Ajuta-l pe Alexandru sa zambeasca!

Alexandru Dascalu, un baietel cu varsta de 3 ani si 9 luni, dupa perioade lungi de spitalizari, a fost diagnosticat cu o boala genetica foarte rara, sindromul Lesch-Nyhan, boala de care mai sufera la ora acuala doar 2 copii din tara noastra.

La varsta pe care o are, Alexandru nu merge, nu sta in sezut si abia daca vorbeste.

Mama lui traieste doar dintr-un singur venit, acela de insotitor persoana cu handicap, adica 460 Ron / luna si asta pentru ca tatal sau i-a parasit imediat dupa nasterea lui Alexandru.
Din acesti bani mama trebuie sa cumpere scutece, sa plateasca gimnastica de recuperare a lui Alexandru si drumurile la diverse centre de recuperare din tara cum sunt la Oradea, Sibiu, Techirghiol si Bucuresti.

Sindromul Lesch-Nyhan este o afectiune neurogenetica care se manifesta doar la baieti. Dizabilitatile motorii sunt atat de grave incat unele persoane nu ajung niciodata sa mearga. Fara un tratament adecvat, speranta de viata in acest caz este mai mica de 5 ani.

Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita Contractul de sponsorizare* la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei Piticot, Cont Bancar nr.RO82BTRL00501205i98626XX Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626XX Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod