Afla gratuit la ce riscuri de obezitate sunteti expusi tu si copilul tau

In perioada 4 mai - 30 iunie 2009 se desfasoara campania "Tu esti o persoana supraponderala? Dar copilul tau?", un program de informare a populatiei in legatura cu problemele de sanatate care pot fi cauzate de nutritia necorespunzatoare.
Campania se desfasoara in farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara unde, peste 20 de specialisti vor oferi consultatii gratuite. Medicii prezenti in cadrul acestei campanii vor masura greutatea si inaltimea pacientilor, vor determina indicele de masa corporala si procentele de grasime si apa din corp pentru aflarea starii de sanatate (subponderal, normal sau obez) pentru fiecare persoana  interesata. Totodata, specialistii vor directiona pacientii catre Clinica Polisano, atat pentru o consultatie gratuita pe teme de nutritie, cat si pentru analize aprofundate si un eventual tratament corespunzator.
 

Noutatea adusa anul acesta este componenta de pediatrie, o conditie din pacate necesara in tara noastra, unde se apreciaza ca pana la 17% dintre copii sunt afectati de o forma de obezitate. De altfel, se estimeaza ca peste 300 de milioane de adulti din totalul populatiei mondiale sufera de o forma de obezitate - una dintre cele mai comune afectiuni ale societatii moderne.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nutritionist pe 16 Ian 2010, 23:48
    campanie contra obezitatii

    Buna. ma numesc ramona va invit la cabinetul Wellness la o evaluare gratuita in ceea ce priveste lupta impotriva obezitatii. Impreuna cu pacientul vom gasi solutii. Evaluarea este personalizata. In plus, va pot oferi un graf caloric si o dieta personalizata gratuita. Daca doriti ma gasiti la numarul de tel 0756.387.060.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod