Actiune de voluntariat Caravana "Urmeaza Voluntarii" in Bucuresti

Actiunea de voluntariat din Caravana "Urmeaza voluntarii" are ca scop construirea de rampe pentru persoane cu dizabilitati la intrarea in scolile din Bucuresti care nu beneficiaza de aceasta facilitate.
"Oricare dintre noi copil, parinte sau persoana de varsta a treia - cu dizabilitati - avem nevoie de o astfel de rampa in scoli, institutii si orice alta cladire de interes public", a declarat Elena Filip, Director Adjunct Fundatia Motivation.

Caravana este o initiativa de promovare a implicarii in comunitate ca modalitate de a aborda problemele locale pin efortul comun al cetatenilor. Sub indemnul "Urmeaza voluntarii!", Caravana isi propune sa cheme la implicare oamenii din 14 comunitati diferite si sa inspire o tara intreaga sa le urmeze exemplul.
Timp de 3 saptamani, urmele voluntarilor Caravanei au trasat concentric pe harta Romaniei semnele entuziasmului si ale dedicarii lor, inspirand oamenii din comunitatile locale din intreaga tara sa fie altfel, sa renunte la nepasare si sa se implice dupa puterile fiecaruia, pentru a aduce o schimbare pozitiva in viata semenilor lor si in a localitatii in care traiesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod