A trait cateva luni cu un bob de mazare in plaman

Facebook Twitter Comenteaza
A trait cateva luni cu un bob de mazare in plaman

Un fost profesor american a trait cateva luni cu un bob de mazare in plaman, care a crescut de un centimetru si jumatate.

 

Medicii si barbatul de 75 de ani care acuza grave probleme respiratorii au ramas uimiti dupa ce au constatat ca simptomele erau cauzate de o plantuta de mazare care s-a dezvoltat in plaman. "Mi s-a spus ca am un bob de mazare in plaman care a inceput sa incolteasca. Plantuta avea cam un centimetru si jumatate, ceea ce inseamna ca este destul de mare", explica Ron Sveden, barbatul care a trait aceasta experienta, citat de publicatia britanica DailyMail.

El s-a prezentat la spital acuzand simptome grave care erau foarte asemanatoare cu cele cauzate de un cancer pulmonar, insa diagnosticul i-a luat prin surprindere atat pe medici, cat si pe pacient. "Nu ma simteam bine, tuseam mult, eram foarte slabit", spune Ron Sveden.

Medicii sustin ca atunci cand Ron a mancat mazare este posibil sa se fi inecat si sa fi inghitit gresit bobul de mazare care a ajuns in plaman.

Starea barbatului este una buna, sustin medicii dupa ce l-au supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea plantutei. Mai mult, Ron nu si-a pierdut simtul umorului si le-a spus jurnalistilor ca prima masa pe care a servit-o in spital, dupa operatie a fost o mancarica de mazare.

 

Credit foto: DailyMail.co.uk

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod