A murit inca un bebelus ars la maternitatea Giulesti

Facebook Twitter Comenteaza
A murit inca un bebelus ars la maternitatea Giulesti

In cursul noptii de miercuri spre joi a decedat al cincilea bebelus care a fost afectat in timpul accidentului de la Maternitatea Giulesti, anunta purtatorul de cuvant al spitalului Grigore Alexandrescu.

 

Bebelusul avea arsuri pe 75% din suprafata corpului. Luni la maternitatea Giulesti a avut loc un incendiu, fiind transferati din unitate 114 pacienti, dintre care 53 de nou-nascuti si 61 de paciente. Anuntul cu privire la incendiul de la Maternitatea Giulesti a fost primit la ora 18:36, iar echipele de interventie au ajuns la locul incidentului la ora 18:43.

Lichidarea incendiului a fost realizata la ora 19:03, iar fortele s-au retras la ora 01:15, anunta reprezentatii echipelor de salvare. Ultimele cercetari arata ca explozia a fost cauzata de instalatia de aer conditionat a spitalului care fusese recent verificata, au declarat pentru NewsIn reprezentanti ai ISU Bucuresti.

Cazul incendiului de la Maternitatea Giulesti a fost preluat de Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), ancheta fiind coordonata de procurorul sef Marius Iacob.

Ceilalti sase copii care au un prognostic rezervat se afla in continuare la spitalul Grigore Alexandrescu, avand arsuri pe corp si caile respiratorii.
Patru dintre copii sunt intubati.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 19 Aug 2010, 13:34
    saracii ingerasi

    dumnezeu sa-i primeasca pe micii ingerasi si sa le dea multa putere si curaj parintilor sa poata trece peste aceste momente cumplite.dumnezeu e sus si ne vede si sant sigura ca vinovatii o sa plateasca mai devreme sau mai tarziu,dar nimic nu o sa le aduca consolare parintilor.curaj parintilor si dumnezeu sa-i aiba in paza pe ceilalti bebelusi.sa ne rugam pt sanatatea tuturor bebelusilor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod