A doua editie a Scolii Internationale "Medicina HIV in 2010"

Facebook Twitter Comenteaza
A doua editie a Scolii Internationale

Sub egida Colegiului de Medicina Baylor, a Academiei Europene HIV/SIDA si a Universitatii Ovidius, Centrul de Excelenta Clinica HIV din Constanta anunta a doua editie a Scolii Internationale cu titlul "Medicina HIV in 2010".

Aceasta manifestare stiintifica se va desfasura in perioada 2-4 septembrie 2010 la hotelul Ibis din Constanta si se adreseaza profesionistilor care lucreaza cu persoane infectate sau afectate HIV (medici, asistente, psihologi, asistenti sociali).

Principalele teme pe care aceasta editie a manifestarii stiintifice le vizeaza se refera la abordarea individualizata si multidisciplinara a pacientului seropozitiv si aderenta - inaderenta la tratamentul antiretroviral.
Manifestarea va fi acreditata de catre Colegiul Medicilor din Romania si de Ordinul Asistentelor Medicale Generaliste, a Moaselor si a Asistentelor Medicale din Romania.

Cei interesati se pot inscrie pe site-ul dedicat www.hiv-school.ro, taxa de participare fiind de 400 de lei, iar numarul de locuri este limitat. Limba oficiala a Scolii Internationale este limba engleza.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod