7 functii de conducere eliminate din domeniul sanitar

Facebook Twitter Comenteaza
7 functii de conducere eliminate din domeniul sanitar
Inca sapte functii de conducere au fost eliminate in urma reorganizarii mai multor institutii din domeniul sanitar, anunta reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Guvernul Romaniei a aprobat ieri Ordonanta de Urgenta privind reorganizarea unor institutii din domeniul sanitar precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii. Centrul National pentru Organizarea si Asigurarea Sistemului Informational si Informatic in Domeniul Sanatatii s-a desfiintat, iar activitatea Centrului a fost preluata de Institutul National de Sanatate Publica.
Astfel vor fi eliminate 5 posturi de director.

Agentia Nationala a Medicamentului si Oficiul Tehnic de Dispozitive Medicale au fost comasate formand Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale si 2 functii de conducere au fost eliminate.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simo4 pe 2 Iul 2010, 11:19
    ...

    Exista un site, care se aplica si in Romania de curand. O echipa de informaticieni lucreaza la el. S-a infiintat mai demult la nivel global si se ocupa cu combaterea fraudelor informationale. Cauta CERT-RO pe Google. Nu stiu sigur, dar cred k acolo poti reclama problema ta. Din pacate, furtul de date este "in floare"...Succes!

    0
    0

  • allexanndrra pe 2 Iul 2010, 03:51
    furt de identitate

    nu mai am incredere in nimic.atrag atentia asupra site-ului garbo.ro.nu inteleg ce face administratia,dar dupa cum stiti pe site-uri iti faci cont cu un avatar virtual.ei bine pe acest site,o persoana cu un cont cu numele meu real,scrie linistita si cu un limbaj neadecvat.iar un grup de alti postatori care se amuza participand la acest 'festin' .ce ma fac am si un card online.care este siguranta noastra pe internet?nu avem politisti pe internet?persoana care ma' substitue",este gasita pe topicul povestea mea .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod