50% discount pentru efectuarea testului Papanicolau Clasic

Facebook Twitter Comenteaza
50% discount pentru efectuarea testului Papanicolau Clasic

In perioada 15 martie-30 aprilie, CMU ofera 50% discount femeilor care aleg sa fie prevazatoare si sa isi faca testul Papanicolau Clasic.

De reducerea de 50% beneficiaza orice femeie, arondata sau nu a Centrului Medical Unirea care isi face programare la oricare dintre sediile CMU Baneasa, Unirii, Enescu, Opera Center, Charles De Gaulle si Iride. Programarile se pot face la numarul de telefon: 021 9CMU (021 9268) in perioada 15 martie - 30 aprilie.

"Testul Papanicolau, sau examenul de citologie vaginala, si testul HPV sunt foarte eficace in detectarea prezentei celulelor anormale inainte ca acestea sa devina maligne, fiind un semnal de alarma pentru orice femeie care are astfel posibilitatea sa actioneze din timp
", a declarat Dr. Bogdanka Militescu Director Medical CMU.

Conform Asociatiei Europene de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, sase romance mor in fiecare zi din cauza cancerului de col uterin, si asta cu toate ca exista testul preventiv Papanicolau, un examen medical simplu, nedureros, care permite depistarea precoce a bolii. O vizita la medicul ginecolog, de doua ori pe an, pentru efectuarea unui test Papanicolau poate insemna depistarea la timp a cancerului de col uterin. Testul dureaza cateva minute, este nedureros si nu are nicio contraindicatie de varsta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod