100.000 de persoane informate despre problemele de memorie

Facebook Twitter Comenteaza
100.000 de persoane informate despre problemele de memorie

O campanie desfasurata in perioada 5 octombrie - 4 decembrie a informat 100.000 de persoane despre modalitatile de prevenire a problemelor de memorie.

 

Campania s-a desfasurat in farmacii din Bucuresti si 12 judete din tara: Arges, Braila, Brasov, Cluj, Galati, Hunedoara, Iasi, Maramures, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timis.

In cadrul acestei actiuni, aproximativ 100,000 persoane au primit informatii si sfaturi despre cum sa-si pastreze memoria tânara, precum si informatii despre diferentele între produsele pe baza de Ginkgo Biloba, despre standardizare, ca mijloc de a asigura o concentratie optima a principiilor active din aceasta planta si excludere a substantelor nocive.

In plus, Caravana Memoriei a pus la dispozitia tuturor celor interesati produsul Flavotan 80 mg si 120 mg, continand extract standardizat de Ginkgo Biloba, un remediu natural, sigur si eficient, care imbunatateste memoria si atentia.



In primele luni ale anului 2010, oferta continua in farmaciile din tara: la fiecare 2 cutii de Flavotan 80 mg sau 120 mg cumparate, a treia cutie este oferita cadou! Trei cutii sunt suficiente pentru o luna, durata optima recomandata a tratamentului fiind de trei luni. 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod