Trei verdeţuri pe care le poţi ţine mereu în casă

Poţi să faci un tzatziki delicios când vrei tu sau să-ţi începi dimineaţa cu bruschete proaspăt făcute cu busuioc, roşii şi ulei de măsline.


Verdeţurile păstrate la îndemână în ghivece te scot din impas de multe ori când vrei să adaugi o anumită savoare alimentelor pe care le prepari. Păstrează trei dintre cele mai aromate plante pentru a le folosi când vrei tu!

1. Mărarul

Cine nu pofteşte la un tzatziki aromat cu castraveţi proaspeţi şi mărar verde, cu gust puternic? Foloseşte mărarul în salatele de legume, ciorbe sau orice alte preparate preferate pentru că are un rol benefic asupra sistemului digestiv.

2.

Busuiocul

Merge de minune cu roşii, ulei de măsline, mozzarella şi puţin usturoi. Puse toate pe o felie de pâine prăjită vei obţine o cină delicioasă. Pentru a păstra cel mai bine aroma, nu tăia frunzele de busuioc, adaugă-le întregi sau rupe-le cu mâna.

Păstrează un ghiveci cu busuioc pe balcon ca să ai mereu frunze proaspete pentru salate, paste şi bruschete. Frunzele proaspete îmbunătăţesc digestia şi îţi dau energie.

3. Menta

Este cea mai răcoritoare plantă şi merge de minune într-o mulţime de preparate.

Salatele, pastele, smoothie-urile, supele reci şi limonada ta vor căpăta o savoarea aparte. Menta îmbunătăţeşte digestia şi te scapă de senzaţia de balonare. Păstrează un ghiveci cu mentă pe balcon pentru a avea mereu frunze proaspete!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod