TopSanatate aniverseaza 1 an de existenta!

Cu ocazia implinirii unui an de la "nasterea" site-ului TopSanatate am adunat cateva pareri despre aceasta perioada petrecuta impreuna cu dumneavoastra si cu expertii nostri. Va multumim ca ati fost alaturi de noi si speram sa ramanem in continuare la fel de apropiati.
"Ne-am dorit sa realizam o comunitate virtuala pentru toti membrii unei familii. Fara discriminari, incercam sa abordam subiecte de interes pentru fiecare, gandindu-ne la subiectele care ne-ar interesa pe noi. Si mult mai mult de atat... In ciuda incadrarii noastre formale in categoria site-urilor pentru femei, intentia noastra este sa venim si in ajutorul barbatilor, care sunt mult mai circumspecti. Poate si de aici vine provocarea... careia ii facem fata cu subiecte de tipul celor de sport sau de sanatate sexuala masculina. Colaborand cu experti din diferite domenii, acumulam din mers informatii utile vietii de zi cu zi, nu o data folosind aceste cunostinte ulterior. Nu ne vrem o publicatie facila, menita sa fie citita in pauza de cafea, doar cu scop pur informativ. Va vrem aproape si increzatori ca puteti gasi in noi buni confesori oricand." (Ionela Croitorescu, redactor TopSanatate)
 

"Imi amintesc perfect pregatirile de acum un an de zile pentru lansarea site-ului: discutii, design, programare, materiale redactate, construirea fiecarei bucati in parte a paginilor ... si iata-ne ajunsi la varsta de 1 anisor. Vorbesc la persoana I plural, deoarece pot sa spun ca am crescut si eu odata cu site-ul, invatand lucruri noi care inainte nu ma atingeau. Sfaturi de care nu tineam cont inainte au devenit, in timp, niste reguli de baza in viata mea si a apropiatilor, pe care i-am innebunit cu informatii importante pentru sanatatea fiecaruia. Prin urmare, TopSanatate inseamna foarte mult pentru mine. Pe parcursul anului care a trecut am incercat sa va fim aproape si sa gasiti un raspuns profesionist la intrebarile care va macina. Pentru ca sanatatea este mai importanta decat toate, ramaneti in continuare alaturi de noi! LA MULTI ANI CU SANATATE!" (Ioana Marosan, redactor TopSanatate)


"Prima mea zi de lucru la TopSanatate coincide cu aniversarea primului an de existenta a site-ului.
Incep sarbatorind, deci entuziast, cu promisiuni de viitor reunite in urarea 'la multi ani de sanatate in top'". (Ada Tudor, redactor TopSanatate)
 

"TopSanatate este un reper important pentru cel care a realizat ca modul in care te hranesti sau te intretii face parte din ceea ce esti de fapt. TopSanatate iti arata cum poti incerca diferite metode de a te simti bine cu tine insuti, fie ca e vorba de hrana, fitness, mersul la piscina si exercitii acvatice, sau de a lua masa in oras, si cum pot toate aceste activitati sa-ti faca placere odata ce le prinzi gustul. Afli aici o comunitate cu interese asemanatoare tie, specialisti pe care-i poti consulta fara nici o bataie de cap si oameni cu care poti vorbi despre problemele tale. Este usor sa descoperi tot ceea ce te intereseaza, atmosfera site-ului este una prietenoasa, proaspata si optimista. TopSanatate este si un mod de a descoperi mai mult despre noi si despre ceea ce ar putea sa ne imbunatateasca viata. La multi ani, TopSanatate!" (Angi Ghimpeteanu, designer TopSanatate)


Pareri ale expertilor
 
"TopSanatate a devenit, in aproape un an de la aparitie, un imens sprijin pentru pacientii de pe Internet care-si cauta cu incredere sfatuitori competenti in promovarea sanatatii. Acest lucru se vede din vivacitatea interventiilor pe forum si din varietatea intrebarilor adresate expertilor, realizand o adevarata familie nevazuta dar devotata unui atat de nobil scop. Totodata, prin popularizarea celor mai noi cunostinte privind manifestarea unor imbolnaviri si a strategiilor de abordare terapeutica a diversitatii manifestarilor patologice ale acestora, TopSanatate a devenit un important factor de educatie sanitara in mass- media.
In masura in care, paralel cu raspunsurile la intrebari, se vor dezvolta si mai mult punerile in tema pe subiecte mai generale, se va evita repetarea unor intrebari, asa cum a fost in ceea ce priveste homeopatia, unde multe intrebari solicitau indicarea unui tratament homeopatic intr-o boala sau alta, in timp ce homeopatia abordeaza bolnavul intreg, nu numai o parte localizata a acestuia iar tratamentul unui individ in intreaga lui complexitate nu poate fi indicat cu preciziune decat in urma unei consultatii directe, nu pe Internet.
Urez mult succes in continuare portalului TopSanatate!"  (Dr. Ioan Teleianu, expert al site-ului si Presedinte al Societatii Romane de Homeopatie).


"Se implineste un an de activitate intensa in cadrul site-ului TopSanatate. Eu cred ca ati ajutat zeci si sute de persoane cu suferinte multiple, care au avut posibilitatea sa fie sfatuite ce sa faca sau cum sa se adreseze. Vreau sa va spun ca am primit numeroase apeluri telefonice de multumire. Cu ocazia aniversarii implinirii unui an de activitate, pe data de 25 07 2006, eu va urez mult succes in activitate, asigurandu-va inca odata ca faceti o treaba buna, extrem de utila. Raman un fidel colaborator al vostru si serbez, de fapt, alaturi de voi un an de activitate. Cu deosebita consideratie, Conf. Dr. Maria Mota expert al site-ului si Medic primar specialitatea Diabet, Nutritie, Boli Metabolice si Medicina Interna.


"Cu ocazia implinirii unui an, Dr Cosmin Ulman si echipa Trident, va doresc cat mai multi cititori si o clasare cat mai buna in sondaje. La Multi Ani!" (Dr. Cosmin Ulman, expert al site-ului si medic stomatolog).


"Sa zicem ca TopSanatate este un copilas. Frumos si sanatos, rumen in obrajori, cu bucle si plin de viata. Tot timpul se joaca, gangureste, si cand il privim ne zambeste. De ceva timp, se ridica in picioruse si chiar vrea neaparat sa mearga singurel. Hohotele lui de ras se aud prin toata casa, de cand a venit vara, mama nu-l mai poate lua din parc, de langa copii si a inceput sa scotoceasca peste tot. Astazi implineste un anisor, e bucuros nevoie mare cand vede pregatirile din jurul lui. De-abia asteptam sa vedem cum sufla in lumanarica si cum se va uita cu ochisorii mari si curiosi cand toti ii vom canta 'La multi ani'". (Anca Pietraru, expert al site-ului si psiholog in cadrul Centrului de Psihologie de Actiune si Psihoterapie)


Pareri ale cititorilor

"Cand spui TopSanatate, te gandesti imediat la sanatate si frumusete, doua dintre cele mai importante elemente ale vietii noastre, fie ca suntem femei sau barbati.
Avem nevoie de informatii despre dieta potrivita sau despre... barbatul potrivit, de un sfat pentru ingrijirea pielii sau a parului, de adresa unui cabinet de cosmetica, toate acestea si multe altele le gasim oricand pe TopSanatate. Acum, la implinirea varstei de un an, ce s-ar putea spune pentru voi decat un LA MULTI ANI din suflet, sa cresteti frumos si sa ne intalnim si la majorat!" (Carla Cristian, vizitator TopSanatate)


"De cand am descoperit topsanatate.ro ritmul meu de viata e cu totul diferit... in sensul bun al expresiei.. am descoperit aici sfaturi si retete, atat de infrumusetare, cat si culinare, care m-au ajutat sa-mi pastrez silueta si sa dau corpului meu, aspectul mult dorit.. Sa aveti viata lunga si frumoasa!!! Multi ani inainte!! Va pup" (Simona, vizitator TopSanatate)


"Ceea ce imi place mie la TopSanatate este ca toate articolele sunt bine documentate inainte de a fi scrise. Nu de putine ori printre randurile de sfaturi sau informari am gasit termeni uneori stiintifici, dar de cele mai multe ori care imi amintesc de enciclopediile fascinante.  De asemenea imi place si cum sunt tratat ca cititor, pentru ca dupa primele fraze descopar ca, desi detineam si eu o multime de informatii despre subiect, totusi mereu este ceva nou si senzatia cu care raman este ca sunt o persoana inteligenta care a devenit mai inteleapta. Insa, nici pana acum nu m-am impacat cu formatul alungit al site-ului, intins doar pe rezolutie de 800 de pixeli in latime...(in conditiile in care orice monitor azi are 1024 iar al meu are 1200 si ceva...). In orice caz, felicit echipa care tine acest portal viu si mereu nou si le urez multi ani de sanatate in top!" (Marius, vizitator TopSanatate)


"Ca si cea mai mare parte a romanilor, sunt de principiul ca daca nu te doare nimic, nu e nevoie sa mergi la doctor.
Principiu nesanatos, stiu, dar deh!, obisnuinta... mi-e greu s-o schimb. Asa ca am ajuns sa fac un compromis: am inlocuit doctorul in carne si oase cu un... site de sanatate! Asa, nu trebuie sa-mi fac programari si sa-mi dau programul peste cap, nu trebuie sa ma deplasez - mai ales pe canicula asta - la nu stiu ce cabinet ultra-modern dintr-o zona a orasului pe care n-am frecventat-o niciodata, ca sa nu mai vorbim de micile atentii pe care trebuie sa le strecor in buzunarele halatelor albe, ca altfel ma simt prost...La ce folos atata bataie de cap, cand pot foarte bine sa aflu ce ma doare, de ce si cum sa nu ma mai doara in doua click-uri si trei miscari. La TopSanatate, eu intreb si "Expertul raspunde" sau tastez un cuvant si "Enciclopedia" site-ului ma lamureste. Pentru mine, merge de minune asa. La Multi Ani, TopSanatate, doctorul meu online, intotdeauna de garda!" (Anita, vizitator TopSanatate)


 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 27 Iul 2006, 11:47
    LA MULTI ANI

    La multi ani si la multe articole interesante! Si pentru ca sanatatea este cea mai scumpa dintre toate "sunteti niste scumpi!!!!!"

    0
    0

  • hogea ramona pe 26 Iul 2006, 16:33
    la multi ani

    sunteti mititei abia invatati sa mergeti in picioare,mai in gluma mai in serios sunteti extraordinari,ne puneti la dispozitie informatii din cele mai variate.Va multumim ca existati,tineti-o tot asa

    0
    0

  • jewelled pe 26 Iul 2006, 12:25
    La multi ani si sa nu ne dezamagiti !

    Nu o consider o enciclopedie, dar gasesc multe pareri, utile mie mai ales in cadrul relatiei parinti-copii. Si la capitolul sanatate, descopar cu placere articole care existau undeva in mintea mea cu semnul intrebarii dar, nu aveam cui sa le adresez. Acum existati voi si ma pot baza la nevoie pe un sfat, o parere serioasa !

    0
    0

  • Carmen Ciurusniuc pe 25 Iul 2006, 20:45
    La multi ani!...buni si frumosi...

    Apreciez mult eforturile depuse de voi pentru ca noi cititorii sa fim bine documentati;stiu ca mereu voi gasi raspunsuri la intrebarile mele si vreau sa stiti ca voi ramane prietena voastra fidela.Va multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod