Top 5 cele mai bune produse demachiante

Nu este vorba despre nicio marcă de produse cosmetice pentru că nu este cazul având în vedere diversele opţiuni naturale pe care le avem mereu la îndemână. Sunt mai ieftine şi lipsite de

Nu este vorba despre nicio marcă de produse cosmetice pentru că nu este cazul având în vedere diversele opţiuni naturale pe care le avem mereu la îndemână. Sunt mai ieftine şi lipsite de substanţe care agresează tenul. Iată-le pe cele mai eficiente!

De când am renunţat la demachiantele din comerţ am scăpat, în primul rând, de stresul de a alege un demachiant potrivit tenului meu, dacă ar fi să mă iau după toate reclamele la aceste produse care se tot înmulţesc şi li se atribuie noi şi noi calităţi.

Iar, în al doilea rând, cheltui mai puţini bani pe produse cosmetice care oricum nu-mi aduceau niciun beneficiu.

Iată cele mai bune demachiante pe care le-am testat şi care curăţă pielea de impurităţi, dar şi de machiajul pe care-l aplicăm:

- Locul 1: Uleiul de cocos nerafinat şi presat la rece. Citeşte AICI mai multe despre uleiul de cocos!
- Locul 2: Uleiul de jojoba nerafinat şi presat la rece. Citeşte AICI mai multe despre uleiul de jojoba!
- Locul 3: Uleiul de migdale dulci presat la rece.

Citeşte AICI mai multe despre uleiul de migdale!
- Locul 4: Uleiul de măsline presat la rece.
- Locul 5: Uleiul de argan presat la rece. Citeşte AICI mai multe despre uleiul de argan!

Căteva trucuri utile:

1. Ca să scapi de rimel este necesar doar să-ţi umezeşti degetele şi să masezi uşor genele. Repetă această procedură de 3-4 ori până reuşeşti să iei surplusul de rimel, apoi înmoaie o dischetă demachiantă cu puţină apă şi demachiant, îndepărtând astfel restul machiajului.

O altă soluţie mai rapidă: umezeşte faţa cu apă, masează cu ulei şi îndepărtează machiajul cu o dischetă umezită cu apă.

2. Ca să demachiezi fondul de ten, umezeşte faţa şi maseaz-o cu puţin demachiant. Apoi ia o dischetă demachiantă pe care o umezeşti cu puţină apă şi ulei (dacă simţi nevoia) şi şterge delicat faţa.

P.S. Următoarea postare va fi pe 5 octombrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod