Găteşte vegan: Biscuiţi aromaţi cu unt de arahide şi lapte de soia

Fursecurile sau biscuiţii care mai poartă şi denumirea de cookies constituie o alternativă sănătoasă la variantele pe care le găsim în comerţ. În plus, se prepară foarte repede acasă.

Fursecurile sau biscuiţii care mai poartă şi denumirea de cookies constituie o alternativă sănătoasă la variantele pe care le găsim în comerţ. În plus, se prepară foarte repede acasă. Află cum!


Combinaţiile pe care le poţi face ca să obţii fursecuri pe placul tău sunt numeroase. De la cookies cu ciocolată, cu stafide şi rom până la cele cu unt de arahide avem o multitudine de variante. Iată cât de simplu poţi să faci aceste fursecuri cu unt de arahide!

Ingrediente

- 1 cană cu făină integrală;
- 1/2 linguriţă cu bicarbonat de sodiu;
- 1/2 cană cu unt de arahide;
- 3/4 cană cu zahăr brut;
- 1/4 cană cu lapte de soia;
- puţină sare de mare;
- puţină scorţişoară.

Se amestecă împreună ingredientele uscate, după care se încorporează ingredientele lichide.
Se formează biluţe care se aşază în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
Se presează fiecare biluţă cu furculiţa şi se lasă la cuptor 11 minute.
Se lasă la răcit şi se depozitează într-un borcan închis ermetic.

Poftă bună!
Foto: Ioana Maroşan


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod