SIDA poate fi invinsa cu tratament neintrerupt

33,4 milioane de persoane infectate HIV traiesc mai mult datorita efectelor benefice ale terapiei antiretrovirale. Numarul deceselor SIDA a scazut cu peste 10% in ultimii cinci ani, odata cu accesul mai multor persoane la tratament.

33,4 milioane de persoane infectate HIV traiesc mai mult datorita efectelor benefice ale terapiei antiretrovirale. Numarul deceselor SIDA a scazut cu peste 10% in ultimii cinci ani, odata cu accesul mai multor persoane la tratament.


UNAIDS si OMS estimeaza ca un numar de 2,9 milioane de vieti au fost salvate incepand cu anul 1996, cand accesul la tratament a fost efectiv permis.

Potrivit datelor actualizate in raportul Epidemiei HIV in anul 2009, numarul cazurilor noi de imbolnaviri a scazut cu 17% in ultimii opt ani. Dupa semnarea Declaratiei Natiunilor Unite de Angajament in Lupta impotriva HIV/SIDA in anul 2001, numarul nou de infectii in Africa Sub-Sahariana a scazut cu aproximativ 15%, respectiv 400.000 de infectii mai putin in anul 2008.
In Asia de Est cazurile noi HIV au scazut cu aproximativ 25%, iar in Africa de Sud si Sud-Est diminuarea cazurilor a fost de 10% in aceeasi perioada. In Europa de Est, dupa o crestere dramatica a cazurilor noi de imbolnaviri HIV in randul consumatorilor de droguri injectabile, epidemia a cunoscut o scadere similara. Cu toate acestea, in unele tari exista in continuare pericolul unei noi cresteri a ratei de infectie HIV.


Programele de prevenire sunt eficiente

Raportul lansat pe 24 Noiembrie 2009 de UNAIDS si OMS subliniaza ca dincolo de evolutia epidemiei, programele de prevenire au un rol important: "vestea buna este ca avem dovezi ca aceste rate de imbolnavire in scadere se datoreaza in parte programelor de prevenire HIV", a declarat Michel Sidibe, Director General UNAIDS.
"Cu toate acestea ultimele descoperiri demonstreaza ca programele de prevenire nu lovesc tot timpul la tinta, dar daca reusim sa obtinem resursele necesare astfel incat acestea sa aiba impactul dorit in zonele vulnerabile, atunci se va realiza un progres mai rapid si mult mai multe vieti vor fi salvate", a continuat expertul.

Un numar estimat de:
  • 33.4 milioane de persoane infectate HIV traiesc in toata lumea;
  • 2.7 milioane de persoane s-au infectat HIV in 2008;
  • 2 milioane de persoane au decedat din cauza SIDA in 2008.

Potrivit prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, "zilnic se infecteaza cu HIV aproximativ 7.000 de persoane. Dintre acestea, peste 95% provin din statele sarace si din cele in curs de dezvoltare, iar 1.100 sunt copii cu varsta sub 15 ani".
In ceea ce priveste tara noastra, specialistul precizeaza ca in perioada 1985 - 2009 s-au inregistrat 16.077 cazuri de imbolnaviri si in prezent sunt in viata 9.980 dintre acestia. Anul acesta, in perioada 01.01 - 01.12.2009 s-au inregistrat 342 cazuri noi. Peste 64% din pacienti sunt nedetectabili, iar sansa de a transmite infectia este sub 1%. Situatia din tara noastra este mai buna comparativ cu alte tari din Europa. Cu o rata de prevalenta de 1,6% la adulti in 2007, Ucraina prezinta cea mai inalta rata a prevalentei din Europa de Est.


Tratamentele au impact in prevenirea infectiei la copii

Terapia antiretrovirala a avut un impact major si in prevenirea infectiei la copii, odata cu un acces mai larg al mamelor seropozitive la tratament, fapt ce impiedica transmiterea virusului de la acestea la copiii lor.
In jur de 200.000 de noi infectii in randul celor mici au fost evitate in anul 2001.

In Romania, anul acesta, din aproximativ 200.000 de nasteri, s-au inregistrat 13 cazuri cu transmitere maternofetala.
 

Comentariile 1-50 din 194

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • albert pe 28 Oct 2016, 22:28
    yfgjk

    Mulțumim lui Dumnezeu și, de asemenea, la olushola dr, marele om din plante care ma vindecat de HIV / SIDA. Am contactat virusul de la partenerul meu de trei ani în urmă, am petrecut aproape tot ce am avut pentru că am fost agitat, până când am văzut oameni mărturie despre recomandarea Dr. Olushola on-line pentru modul în care a fi vindeca HIV, cu ierburi sale, și l-am trimis prin e și el a spus mă cum să obțineți plante medicinale. Puteți să-l contacteze pe +2349057353558 sau să-l e-mail la drolushola0@gmail.com

    0
    1

  • Virgil Ionescu pe 2 Iul 2016, 23:57
    Reinfectare si transmitere HIV

    Sunt HIV controler, am viremia sub 20 UI si CD4 peste 750. ce risc exista sub tratament ARV sa ma reinfectez si ce risc am sa transmit?

    0
    0

  • silviu pe 23 Ian 2016, 17:18
    in general

    si inca ceva, sunt optimist, in 5-10 ani o sa se gaseasca un leac si pentru asta...atunci cand nici nu ne gandim ca avem vreo sansa, EL ne va ajuta, credinta si ajutorul familiei, cultura si omenia ne vor ajuta sa trecem peste toate obstacolele. Tot respectul meu pentru oameni, putini dar adevarati. S

    2
    0

  • silviu pe 23 Ian 2016, 17:10
    in general

    da, putem sa avem si copiii sanatosi. Toti bolnavii au medici curanti, care au rolul de a ne ajuta sa mergem mai departe cu virusul... orice problema avem, iritatii, pete pe corp, dureri infernale, etc vor fi spuse medicului si aratate, tb sa avem incredere in medic curant pt ca fara el viata noastra este in pericol. Daca dorim sa avem un copil sanatos cu partenera este obligatoriu sa informam medicul curant care ne va indruma mai departe ce sa facem. Partenera daca nu este seropozitiva va trebui sa ia aceeasi medicatie ca si partenerul seropozitiv, medicamentele tb sa intre in sange pentru a pregati corpul parteneri pt actul sexual ce urmeaza. Spermatozoidul este invelit in carapacea lui si nu este infectat, doar lichidul seminal este infectat asa ca el poate sa fecundeze ovulul. Partenerul trebuie sa fie nedetectabil obligatoriu...iar partenera sa fie pregatita pt inseminare...dupa ce se primeste acordul medicului curant actul sexual poate sa inceapa (nu mai devreme de 7,8 luni de la inceperea medicatiei partenerei). Sarcina va fi verificata mai des si in timpul sarcinii partenera va lua in continuare medicatia (Ea nu va intrerupe mediacatia decat dupa 3,4,5 ani de la nasterea copilului). Nasterea este foarte stricta si supravegheata.(Se pune mare atentie la taierea cordonului ombilical) Dupa nastere atat mama cat si copilul vor mai lua medicatia inca 3,4 ani pana cand medicul curant va decide ca se poate intrerupe medicatia de cei doi, Partenerul insa va lua medicatia toata viata.

    0
    0

  • silviu pe 23 Ian 2016, 16:43
    in general

    An 2013 am facut testul hiv si surpriza....seropozitiv. Panicat, m-am prezentat la spitalul de boli infectioase pentru repetarea analizelor si rezultatul a fost acelasi. In acest moment incerci sa studiezi problema si sa cauti solutia optima. Verificarea CD4 si nivelul viremiei...faza incipienta, faza A1 (pentru informare: sunt 9 faze, A1-A2-A3, B1-B2-B3 si C1-C2-C3, ultima faza cea mai scurta in care apare boala SIDA si sfarsitul tragi). Urmatorul pas este: se renunta la droguri, tigari, cafea, bauturi alcoolice, sucuri de orice fel, grasimi, grapfruite, echinacee si antibiotice, se reduce consumul de paine alba, carbohidrati, lapte, saruri, zaharuri, etc. Se ia tratamentul retroviral (doua pastilute pe zi plus pastila de protectie a ficatului care e primul afectat de pastile). Pastilele se iau la ore fixe, zilnic pe viata si medicatia se schimba la 5-6 ani pt ca hiv-ul isi schimba configuratia si apare rezistenta la tratament. Primele medicamente aduc cateva efecte secundare care se trateaza repede, mare atentie la ingrasare...Se mananca paine neagra, seminte de toate felurile, peste si multe salate, sucuri facute acasa din toate fructele (exclus grapefruit) carne fara grasimi si apa plata cat cuprinde. Se face sport 1 ora pe zi, alergat sau plimbare sau cardio la sala, incet pt relax...nu se exagereaza in nimic. Medicatia mentine viremia nedetectabila, ficatul e protejat cu hepatoprotect si mancam sanatos. Sexual vorbind se foloseste prezervativ tot timpul. Daca nu se ia medicatia viremia creste destul de repede si apare boala SIDA (corpul neavand nicio aparare este atacat de microbi si apar: cancerele de toate tipurile, cedeaza plamanii si in scurt timp vine sfarsitul) Spre deosebire de cancer, care este o boala si care nedepistata in timp util duce la sfarsit in 2-3 ani, Hiv-ul este un virus, si care daca este observat in timp si stopat in a se inmultii, putem sa traim cu Hiv inca 25-30 de ani. Inca ceva, prezenta hiv-ului in sange se verifica numai dupa 6 luni de la infectare, perioada de incubare. Ca si simptome sunt: furunculi care nu trec, otite care tin mult, gingii umflate, febra de lunga durata, sau niciuna din acestea (asimptomatic si cel mai nasol). Poti sa ai numai un simptom sau niciunul depinde de om si de situatie. Viata merge inainte si se traieste cu Hiv caci suntem crestini si credem in Dumnezeu. Multa sanatate si numai bine. S

    0
    0

  • mihai pe 16 Ian 2016, 19:13
    ESTEEE

    astazi i-au iesit analizele ei,e negativa,sper sa fiu si eu negativ cu toate ca inca mi-e frica :)))

    1
    0

  • mihai pe 8 Ian 2016, 12:34
    va implor

    caut de 4 saptamani simptomalogia,in decursul ult. anu le-am avut pe toate,va rog,cei infestati,spuneti-mi ce simptome ati avut sau daca le-ati avut cumulate sau toate deodata,va rog frumos.

    0
    2

  • mihai pe 8 Ian 2016, 12:28
    va rog raspundeti

    salutare omule. am gasit id-ul pe un blog,am 40 de ani,sotia e gravida,mi-e frica. spune-mi cum se manifesta hiv,atat am citit de au intrat sperietii in mine. ma doare cotul stang,ma dor cate un pic genunchii,am avut acum vreo 2 ani transpiratii abundente noaptea,febra musculara din senin...dar nu toate odata,te rog spune-mi cum ai descoperit. problema mea este ca am divortat prin 2009 si pana prin 2013-2014 am fost in depresie si tot ce am prins am f....t,mi-e frica. Spune-mi te rog tu cum ai simtit simptomele.

    1
    0

  • andrea pe 9 Oct 2015, 10:04
    pentru adrianopol30

    adrian,cum asa putea sa te contactez?

    0
    0

  • ion pe 21 Aug 2015, 18:22
    hiv

    nu stiu ce sa zic,azi am fost depistat,primele analize au iesit negative,dupa aia mi-a venit u mail ca virusul e retroactiv,analizele mi s-au trimis in germania si mi-a iesit la 3 din ele..gp 41..p51..p 31 intens pozitiv !!

    0
    0

  • Dorian pe 23 Nov 2014, 17:02
    p-u Danyele

    Tare asi vrea sa iai tu acele pastile macar doi ani,in fiecare zi si atunci am sta de vorba.Acele pastile distrug celulele si ce e mai grav ,nu lasa sa se regenereze,sa apara altele noi.In asa fel omul se imbolnaveste,i se distrug toate organele,in final moare din cauza pastilelor care i-au cauzat sida,dar nu virusul care niciodata n-a existat.Vorbesc din propria experienta.Nu putine persoane am cunoscut care iau terapia si e vai de capul lor,au imunitatea 0 si arata de parca sunt pe moarte.Paradoxul e ca ar arata foarte bine daca nu ar lua pastilele care-i omoara in citiva ani.Sanatate tuturor !!!

    2
    0

  • danyele pe 9 Nov 2014, 02:10
    pt.toti

    Salut ,ma mai uit cand am timp pe forum...1 data pe an .Cum merge teapa cu albinele si ceaiurile?...de tei de ierburi, prietena mea merge bine ia crescut imunitatea 600 cd 4.Ducandu-ne impreuna sa-si ia pastilele 1 data pe luna intalnesc foarte multe persoane in sala de asteptare (in italia) e un baiat in tratament de 18 ani...e bine,De ce drac la noi nu functioneaza nik?pe forum santeti toti experti ...miar fi frica sa traiesc in romania Mai intru la anu sanatate la toti.CONSPIRATORILOR.

    0
    1

  • adrianopol pe 23 Oct 2014, 15:06
    ptr toti..

    Buna tuturor.Numele meu este Adrian si am fost diagnosticat de anult trecu ca fiind hiv+,cu toate ca ma simt perfect,nu am avut niciodata probleme de sanatate.Sunt ce cativa ani in UK,aici am aflat si nu simt nici un fel de diferenta,esti tratat f normal si nu esti stigmatizat cu nimic.Muncesc destul de mult si ma simt ff bine,nu prea inteleg multe despre virusul asta dar trebuie sa mergem inainte,sa ne trai viata asa cum este de-acum inainte.Ceea ce-mi doresc acum este sa gasesc pe cineva cu acelasi status si posibil apropiata varstei mele,eu am 35 ani,inalt 1.85h..o fata cu care sa imi fac o familie,in ciuda acestui status.Mi-as dori pe cineva cu intentii serioase si sa fim uniti in toate.Eu cred ca singuratatea este cel mai greu de suportat,mai ales in cazul nostru dar orice ar fi viata trebuie traita.Daca este cineva interesat de mesajul meu si ar dori sa vina in UK sau chiar in ROM se poate,am stuatie buna financiara,ma poate contacta la id adrianopol30 Va multumesc si grija de voi xxx

    1
    0

  • bojan sebatian pe 1 Oct 2014, 14:39
    TRATAMENT DEFINITIV HIV

    SE POATE VINDECA VIRUSUL HIV!!!! SUNT DIN ORADEA IN CENTRU SI AM GRADINA CU STUPI, ANUL TRECUT AM DAT PESTE UN WEB SITE CEVA GE GEN :WWW.APITHERAPY.COM DIN STATE UNDE SCRIE TOT CE SE POATE TRATA CU VENIN DE LA : -NERVI SLABITI,OLIGOFRENIE SCHIZOFRENIE CHIAR . Eu am mers la o calugarita din Radauti care m-a indrumat cum se face tratamentul pentru diverse boli :cancere etc printre care mi-a spus ca a avut o doamna cu baiat bolnav de hiv pe care era gata sa-l trateze dar el nu a vrut !!deoarece este saracie la ei si nu beneficia de pensia de stat de excursiile gratuite si a amanat-o pe calugarita de 84 la care am fost personal. cine nu este alergic eu pot sa fac unele incercari sa vad cum v-a fi pe o perioada mai lunga de timp ,si nu se fac intepaturile pe nemancate polen si miere cu o cana de lapte eu pot garanta cu succes un incceput de tratamentcat nu vine iarna ca am stupii afara ,dar oericum se rezolva daca este ceva urgent si nu sunteti alergici.Va spun ca veninul da rezultate,dar la o criza alegica se poate taia cu unele alimente ca sarea sau altele..putem discuta la sebibojan@yahoo.com sau direct la telefon 0359441875 Multa sanatate!

    1
    1

  • Daniela pe 9 Sep 2014, 22:08
    4 ani am luat tratamentul

    M-am simtit foarte rau tot timpul cit am luat tratamentul.Am renuntat si deja sunt 4 ani de cind nu iau tratament.Mi-am revenit in totalitate,mi sa refacut si masa musculara de la obraji,ca o pierdusem de la pastilele acelea.Am mers la medic,i-am pus multe intrebari si nu-mi poate raspunde...am ramas shocata cind mi-a zis ca vom vedea peste 5 ani cum o sa te simti...adica tot ei sunt cei care imi spuneau sa i-au tratamentul la timp,sa nu intirzii nici 10 min ca se activeaza virusul si acum poftim.Pe mine deja nimeni nu ma mai convinge ca exista virusul hiv,eu m-am convins din propria experienta.Cine vrea sa creada in minciuni,sa creada mai departe !!!

    1
    1

  • danyele pe 11 Iul 2014, 01:20
    pt toti..

    Eu nu am dar are prietena mea...si chiar nu mie frica delok pt ca ma protejej ciao

    2
    0

  • danyele pe 11 Iul 2014, 01:02
    pt toti

    asa au sfarsit toti virusii in final ..invinsi luati toti virusi din urma si vedeti ..ganditiva care a scapat neinvins,omenirea progreseaza zi de zi an de an invatam ,descoperim, nu vrea nimeni sa ne extermine numai visati in cel mai rau caz numai avem loc pe planeta se va gasi alta.....dc diesel nu descoperea motorina si acum erati cu caruta...pacientul din berlin a fost vindecat definitiv de hiv pt ca avea leucemie...iau inlocuit celulele deci?e sau nu vindecare ,eu zic ca e dar e prea scumpa...nu se poate fc transfuzie la 33 de mil de bonlavi se cauta o solutie mai ieftina..atata ,dar oameni se lasa intepati de albine,isi taie limba de hepatita , beau ceaiuri rosii si verzi de la falsi naturisti si tot asa...terapia este toxica dar depinde de la persoana la persoana acum nu e alta alternativa...in rest pace va pop pe toti

    0
    0

  • danyele pe 11 Iul 2014, 00:46
    pt.toti...

    Da nu sant un expert in virologie nu am mai scris aici cam de 1 an,are dreptate radu..dar optez pt pastile chiar dc nu toata lumea intelege acu am vz un reportaj pe TG5....virusul hiv exista ,dar nu mai e mortal dc tratamentul e continu sub supravegherea unui specialist devine cronic pe viata , nici pt hepatita c nu era tratament pana acum 1 an (era interferonu..si inca ceva)acum cu 3 pastile pe zi ucide virusul in 6 luni la hepatita c ma refer ,informativa mai bine..hiv va fi invins in maxim 5 ani...lasati conspiratiile americane

    0
    0

  • laura adrian pe 15 Mai 2014, 13:14
    hiv cura

    Am locuit cu aceasta boala mortala pentru mai mult de un an, soțul meu am descoperit că am fost amândoi HIV +. Ne-am încerca în toate moduri de a trăi viața noastră, în ciuda acestui lucru, în corpul nostru nu până când am dat peste acest plante puternic, care la portretizat pe care el a avut cure.At început am fost mai sceptic, dar soțul meu a insistat pe dându-i o încercare și am comandat pentru unele din plante sale și în câteva săptămâni după ce a urmat procesului din cauza acestei plante, ne-am dus pentru un test ca el ne-a spus prea am fost copleșiți de fericire când am primit rezultatul de la clinica. Rata de virus în corpul nostru a scăzut și, în câteva săptămâni, am fost in totalitate cured.We, de asemenea, întrebat de ce el nu a ieșit în lume, care a avut leac și a spus că a făcut-o în 2011, dar a fost respins de către echipa de cercetare International. Cel mai important lucru este pentru tine de a fi vindecat Dacă vrei să știi despre acest apel de plante pe +234 706 542 4920 sau e-mail: herbalcure4u@gmail.com. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

    4
    0

  • sergiu pe 13 Mai 2014, 22:04
    va stopa

    La moment Putin e cel care se opune politicii UE si SUA,in curind tot el va fi acela care va indrazni sa puna capat acestui genocid numit SIDA care e inventata de americani,nu mai e mult si toti vor afla adevarul,minciuna nu poate continua la infinit !

    1
    0

  • anonim pe 10 Mai 2014, 17:51
    tratamentul duce la sida

    Eu am invins sida numai datorita faptului ca am renuntat la tratament si sunt un om absolut normal si sanatos...trei ani am luat tratamentul si incepusem sa am simptomele unui bolnav de sida,le spuneam medicilor ca mi-i foarte rau de la pastile,dar ei imi ziceau ca virusul e de vina si nu pastilele,in acelas timp ma laudau ca virusul e nedetectabil...acum ei nu pot sa-mi raspunda la nici o intrebare ca de ex:de ce mi-am revenit total dupa ce am abandonat tratamentul,mi-a crescut hemoglobina,mi -a crescut imunitatea ,m-am ingrasat ? La cit de rau aratam in timp ce luam acele pastile,cred ca multe zile nu mai aveam ,daca continuam sa le iau. Din cite imi dau seama Sida exista,nu este adevarat ca un virus duce la Sida (asa cum ni s-a spus noua despre hiv).

    3
    0

  • Radu pe 17 Apr 2014, 12:25
    Pt. Iana

    Orice test care depisteaza prezenta anticorpilor are o anumita marja de eroare si indica cateodata reactii fals-pozitive!Testul HIV de tip ELISA si WB sunt de asemeni teste pentru depistarea anticorpilor specifici si din cand in cand vor interactiona cu anticorpii specifici altor antigene!

    0
    0

  • antiHIV pe 14 Apr 2014, 05:55
    pt toti

    Povesti sincer, nu credeti in HIV SIDA este doar o ide comerciala, citez ce a spus un alt amic al nostru pe un forum,si mi se pare corect: Nu pot sa cred ca acum, in era informatiei, oamenii inca mai cred ce spun doctorii despre SIDA. Exista doar 2 poze cu acest presupus virus, ambele scoase de americani. Nu exista analiza de sange care sa ateste ca ai cu siguranta virusul respectiv, daca iei o picatura de sange si o pui la microscop nu vei gasi niciodata acel virus. Nimeni nu l-a gasit ! Oamenii respectivi sunt intr-adevar bolnavi, au probleme cu sistemul imunitar dar nu stie nimeni de ce. Au gasit aceste simtome, au pus un nume si au scos un tratament, pentru ca asa functioneaza economia moderna. Tratamentul clasic nu este bun, pentru ca distruge si mai mult sistemul imunitar, pacientul moare iar doctorul spune ca sistemul imunitar nu a rezistat Este un fel se predictie care se autoindeplineste. La cum este prezentata boala, daca as avea, nici nu as spune, dar nici nu m-as trata la ei. adica lasa c ate tratam noi ca sa mori si apoi zicem da ai murit de hiv tare a

    0
    0

  • Iana pe 13 Apr 2014, 18:52
    p-u Radu

    Nu este adevarat !!! Testul hiv nu e specific p-u anticorpii virusului hiv. Un prieten si-a facut vaccina contra gripei si peste citeva zile si-a facutul testul hiv si a iesit pozitiv,dupa 2 saptamini a repetat testul si iar pozitiv...l-a repetat peste 2 luni si a iesit negativ,de atunci tot negativ..Testul hiv poate sa dea pozitiv la peste 60 de afectiuni(printre care sarcina,vaccin si a.m.d).

    0
    0

  • Radu pe 21 Mar 2014, 15:27
    Oscar Diana

    Comentariile tale sunt demne de un "OSCAR":))) sa stii totusi ca testul HIV tip ELISA este un test pentru depistarea prezentei anticorpilor specifici HIV iar testul PCR-HIV este un test cu ajutorul caruia se demonstreaza prezenta ADN-ului proviral specific virusului.Aceste teste se folosesc pentru depistarea infectiilor in genere nu doar in cazul HIV!!! Analizele pentru verificarea functionarii sistemului imunitar sunt cu totul altceva! Ele fac referinta la nr.limfocitelor de diverse tipuri precum si a corectitudinii nivelului ratiilor dintre acestea dintr-o unitate de masura care de obicei este microlitrul. Haideti sa nu mai scriem tot felul de bazaconii pe care nu putem sa le argumentam chiar daca nu consistent macar o idee!

    0
    0

  • OSCAR DIANA pe 11 Mar 2014, 15:16
    hiv

    inca ceva..acest TEST HIV este de fapt un test DE IMUNITATE ....poti face testul intr-o zi in care ai imunitatea scazuta (tip;te-ai drogat ,ai baut alcool s-au ai fost infometat)si acest test va iesi pozitiv ,DACA l-ai fi facut int-o alta zi af fi iesit negativ.

    0
    1

  • oscar diana pe 11 Mar 2014, 14:35
    hiv

    va spun decat un singur lucru,pt cei ce nu i-au medicamentele respective sa -si refaca testul cu un alt nume(altfel esti gasit in calculator si o sa -ti dea acelasi rezultat)in conditiile in care sunt luate medicamentele si se reface testul apar medicamentele in sange si e clar ca iti va da acelasi rezultat.acest virus nu a existat niciodata,incercati sa fiti realisti si sa nu deveniti CLIENTI in aceasta afacere .in plus medicamentatia respectiva dezvolta cancer in aproximativ 7 anii,duce la distrugerea masei musculare si a stomacului ,iar sentimentul de panica ,frica ,rusine-scad imunitatea si ajutati AFACERA ...LUATI-O logic -tot ceeace nu aveti voie gent piper..etc este exaxt invers ......singura sansa sa SA VA DEMONSTRATI aceasta FACATURA este sa va refaceti testul pe un alt nume-doar cei ce nu ia medicamentele...altfel apar la analize si te da de gol ca ai cazut in aceasta capcana -si testul va fi din nou pozitiv .CEI CE AU TUBERCULOZA si o alta boala gen DIABET -LE VA DA AUTOMAT SI DIAGNOSTICUL DE SIDA....INTELEGEREA ar fi sa elimine din populatie si din acest motiv sunt alesi cei ce au deja 2 ,3 boli consecutive grave....pt cei ce au un pic de demnitate am rugamintea sa nu va lasati pacaliti si sa cautati informatii inainte de a crede chear si un lucru foarte grav INTOTDEAUNA sunt 2 fete-nimic nu este ceea ce pare...pt cei slabi o fata -pt cei cititi o alta fata.MULTUMESC

    0
    0

  • Andra pe 28 Feb 2014, 15:46
    p-u Catalin

    Hiv e un simplu retrovirus ,absolut inofensiv (cei care au fost cointeresati sa faca bani pe seama lui,au facut din tsintsar harmasar),tot raul vine din partea americanilor,care au un plan diabolic,de a micshora din populatie,cica sunt prea multi pe pamint... Hiv este una din strategiile,care reduce din populatie la nivel mondial. In ceea ce priveste tratamentul,,unii pot trai cu el si 25 de ani,altii pot muri in doar 3 ani !!! Sanatate tuturor !!!

    1
    0

  • Catalin pe 27 Feb 2014, 01:36
    taceti din gura ca nu stiti despre ce vorbiti

    nu am stat sa citesc toate comentariile pt ca mare parte din ele sunt doar bagare in seama.....la fel cred ca va fi si al meu....dar eu personal sunt din generatia 90...da sunt bolnavs I sufar de aceasta boala....am suferit si inca sufar din cauza ei....am vazut multi care au murit am si fost la ceva inmormantari.....alti isi luau tratamentul alti nu....dar ce stiu sigur ii ca NU ARE ACELASI EFECT PT TOTI...personal de cate pastille am inghitit im este greata de vomit la propriu....uneori sunt intrerupte....si de la varsta de 11 pana acuma vad ca merg cat de cat normal cu sanatatea ...colegi de spital cu care stateam si vorbeam cu toti ma intrebau ce am si ce caut in salon cu ei....sincer la inceput ma ascundeam sa nu fiu descriminat de ei(nici eu nu stiam ce au credeam ca sunt singur cu acea boala din spital) si iiminteam .....ei stiau ce am dar credeau ca eu nu stiu si nu imi spuneau doar ca sa ma lasa sa fiu putin mai fericit ca am daor o banala problema la ficat(ceea ce spuneam eu ca am) personal putin imi pasa ce au ...doar imi pasa ca ma inelegeam cu ei.....nu virusul omoara ...nici tratamentul nu omoara....inconstienta celor din jur....asta de omoara....si uni nu inchid ochi din cauza ei...ci isi pun singur capat zilelor din cauza ca nimeni nu vrea macar sa ii salute si sa ii intrebe in doar 2 min la jumatate de metro distanta fara sa dea noroc sau nici stie ce alta forma de salut fizic se mai foloseste....va spun din propria experienta ....daca vedeti pe cineva cu hiv si cunoasteti acea persona....salut...ce mai faci....multa bafta trebuie sa plec....si va garantez ca se va simti mai bine in ziua respective si ca va vrea sa mai traiasca o zi ca om si nu ca experiment in spitaleleromanesti.........ca mine sunt sigur ca mai sunt multi care fac parte din generatia 89-90 cat si alti care au boala din alte circumstante.....aveti intrebari sau vreti pur si simplu sa vorbiti cu cineva las un nr de telefon 0742930427......bafta si multa sanatate

    0
    0

  • Aurelia pe 24 Ian 2014, 17:48
    nu mai mintiti lumea

    Cu hiv traiesti sanatos toata viata,dar iata cu acel tratament toxic, te duci in pamint in citiva ani !!!

    4
    0

  • FLORIN pe 31 Dec 2013, 20:00
    O AM

    Am un an si jumatate de cand sunt diacnosticat cu HIV iar in noiembrie anul trecut am inceput tratament apiterapeutic [ intepaturi cu albine, polen si cocteil apicol ] albinutele sunt fenomenale in ceea ce priveste sistemul imunitar sunt de sute de mii de ori mai sanatoase decat mizeriile chimice din farmacii , am niste analize de vis. VA DORESC DIN TOT SUFLETU MULTA SANATATE SI FITI OPTIMISTI

    2
    1

  • Radu pe 8 Dec 2013, 00:18
    Ptr. danyel

    Danut esti praf,fara suparare.Traiesti in Italia degeaba.Esti agramat rau de tot si nu ai nici macar cunostinte de baza legat de virusologie!Carligele tale sunt de fapt coreceptorii ccr3 si ccr5 aflati pe anvelopa limfocitelor cd4 cu ajutorul carora fuzioneaza particulele virale cu celula gazda,iar MONTEGLIER esti tu!!!

    0
    0

  • Adina pe 6 Dec 2013, 21:47
    p-u Danyel

    Care persoane traiesc 50 de ani?E absurd sa crezi asta !!! Cunosc o persoana,care a luat tratamentul 7 ani,slabise foarte tare,i se topise masa musculara,se simtea foarte rau si a decedat. Cunosc o alta persoana care a luat tratamentul timp de 4 ani(se simtea foarte rau si a decis sa renunte la tratament,are deja 5 ani fara tratament ,toate analizele sunt bune si se simte bine.Sunt povesti,minciuni ca oamenii care iau tratament,se simt bine si duc o viata normala...acele pastile distrug incetul cu incetul organismul,distrug organele care raspund de imunitate si omul moare din cauza pastilelor care duc la sida si nu a virusului hiv,din pacate ,am fost si eu pe acel drum...Slava Domnului ca m-am trezit la timp si duc o viata normala (de fiecare data cind luam acele pastile,ma gindeam ca sunt in viata datorita lor,nici nu banuiam ca defapt ele ma duceau spre moarte),e atit de simplu sa te simti bine,sa fii sanatos,trebuie doar sa faci un mic efort-sa te informezi...sa privesti adevarul in fata !!!

    0
    1

  • danyel pe 3 Dec 2013, 10:19
    pt.adina.

    Adina copilulu vostru a iesit fara infec.cu hiv pentru ca ai luat antiretrovirale ,aici mamele infectate nasc copii sanatosi.Un prieten de al nostru a intrerupt medicamentele,virusul sia schimbat forma si nu a mai reactionat deloc la fel a murit.Corpul rezista cat produce celule de aparare intr-o zi...o sa cedeze,mai devreme sau mai tarziu te imbonlavesti...FATI UN BINE ..IA MEDICAMENTELE CA ESTI TANARA SI AI FAMILIE..de ce unu care nu ia medicamente mai devreme sau mai tarziu se imbonlaveste si moare?si unu care ia medicamente mai traieste 50 de ani?MA OAMENI BUNI VOI CHIAR SANTETI RETARZI MENTAL?auzi cica invingi virusul cu gandirea pozitiva.MONTEGLIER...a spus altceva da nu ati inteles voi...UNII dintre noi au imunitatea ffff buna din nastere corpul invinge singur sau nu ei virusul pt.ca il resping celulele dar NU TOTI. postati niste tampenii de numai rezist de nervi.MA FATO DUTE LA DOCTOR..SA INCEPI TRATAMENTU DC .VREI SA TRAIESTI DC NU ....DUTE LA VRAJITOARE CREDETI TOATE TAMPENIILE,TRATAMENT PENTRU UCIDEREA VIRUSULUI HIV SAU SIDA NU EXISTA DOAR PT ADORMIREA LUI

    1
    1

  • danyel pe 3 Dec 2013, 09:55
    hiv

    Santeti tampiti cu totii...traiti in romania si habar nu aveti vb numai tampenii.Traiesc in italia de 20 de ani cu un transexual..e infectat cu hiv de 15 ani..EU NU AM...cd4 ale mele ii lipsesc carligele unde se agata virusul,de celulele albe.Am vz murind pe rand prieteni de ai lui..HIV este virusul ,netratat cu antiretrovirale faci SIDA.cei care fc tratament cu medicamente traiesc o viata normala cu 1 singura pastila pe zi..in care sant 3 substante se numeste ATRIPLA,aici nimeni numai moare...doar cei care nu fc tratament,dar ignoranta voastra e mare...virusul poate fi inofensiv(adormit)dar nu ucis...vb cu un dc de specialitate sa va explice ...traiti in romania si va ocupa tot timpul aveti informatii dupa net....SANTETI TAMPITI RAU nu luati medicamente si muriti in maxim 11 ani .cu medicamente traiti normal..50 de ani...IGNORANTILOR.

    2
    1

  • Radu pe 23 Sep 2013, 21:20
    Dyana

    Iti multumim pentru interventie.Poate daca ai veni cu niste argumente la afirmatii lumea te-ar baga in seama,nu crezi?pana atunci promit sa analizez teoria virusului inofensiv creat in laborator(cine si-ar pierde timpul cu asa ceva???!!!)

    1
    1

  • dyana pe 22 Sep 2013, 00:45
    hiv-sida

    Buna tuturor! Mai intru aici pe acest site sa vad ce se mai discuta si observ cat de dezinformata este populatia,probabil k nici de data aceasta nu voi fi bagata in seama dar totusi eu incerc asa cum au facuto si altii in speranta k si restul vor intelege k totul este o minciuna ,cei care iau tratament,incetati fratilor sa mai luati tratament ptr k insusi tratamentul va omoara ceea ce aveti de facut este sa mancati sanatos si sa duceti o viata absolut normala,dak intradevar exista acest virus creat in laborator sunt convinsa k este absolut infensiv si ptrint-un trai normal ,sanatos , dispare. Nu mai disperati si folositi-va pshicu intr-o directie cu gandire pozitiva si nu va mai ganditi si va asteptati la ce este mai rau (dak creezi haos,haos vei avea in jurul tau) Populatia este prost informata si dezinformata in acelasi timp,informata cu minciuni si dezinformata ptr k nu i se spune adevarul. nu se moare de hiv iar hiv nu duce la sida. Cautati documentati-va mai mult dak se poate chiar si experimentati si veti afla adevarul. Multa sanatate tuturor si un psihic bun!!!!

    1
    0

  • Radu pe 15 Sep 2013, 10:32
    Ptr.Emil

    Emile,nu stiu daca ai inteles tu bine.Sunt convins ca Duesberg a spus sa fugi de retrovirale dar nu si de doctori.Daca se intampla sa te imbolnavesti cui o sa te adresezi,lui Traian Basescu?!Poate s-a referit doar la acei doctori care nu accepta sa trateze un pacient HIV+ care sufera de vreo boala numai cu retrovirale! Nu e tot una!

    0
    2

  • Radu pe 15 Sep 2013, 10:25
    Ptr.Alex

    Alex noi putem sustine ce vrem,important e ceea ce sustin specialistii in domeniu,in particular cei ce studiaza retrovirologia fiindca HIV apartine acestei categorii.In general retrovirusii nu se transmit pe cale sexuala deoarece sistemul imunitar ii reduce la un asemenea nivel incat raman nedetectabili in fluxul sanguin,lucru valabil si pt.HIV! Sansele cele mai mari sa transmiti aceasta infectie pe cale sexuala este in primele saptamani de la contaminare,pana la declansarea imunitatii!Dupa aceasta perioada HIV va fi gasit in medie intr-una din circa cateva mii de celule T-cd4.

    0
    0

  • Emil pe 15 Sep 2013, 08:59
    Am vorbit cu Peter Duesberg

    Dragilor am vorbit personal cu Peter Duesberg, stiti ce mi-a zis ? FUGI DE ANTIRETROVIRALE , FUGI DE DOCTORI, ...

    0
    0

  • alex pe 15 Sep 2013, 08:51
    HIV, si familia

    Cunosc o FAMILIE in care EL avea HIV dar EA NU, sunt impreuna de 10 ANI si EA NU are HIV, si NICI COPILUL care are cativa anisiori!!! cum este posibil asa ceva ? daca voi sustineti ca exista Hiv ? eu nu cred in HIV.

    0
    2

  • Radu pe 3 Sep 2013, 15:51
    ptr.Victoria

    M-am uitat 10 min la documentarul pe care mi l-ai recomandat si nu difera absolut cu nimic de ceea ce ti-am spus eu,ca idee! Cei care sustin ca HIV nu exista si ca nu a fost niciodata izolat sunt cei din Perth Australia si Stefan Lanka din Germania,nicidecum Peter Duesberg sau David Rasnick.Iti mai postez inca o data doua fragmente din interviul cu Peter Duesberg: 1)Duesberg:"A negative highlight, in my opinion, was that Stefan Lanka from Germany was there to defend the idea that HIV doesn't exist at all, or its existence has not been proved. Frankly, I think he did a very poor job on that. It was almost embarrassing, in my opinion, to have him there. Eleni [Papadopulos-Eleopulos] didn't come, unfortunately -- or fortunately, I don't know which you would call it. If she had come, then at least there would have been a debate. The evidence presented against the existence of HIV was really naive, to say the least. Almost embarrassing. And that wasn't just my impression. That's what one of the organizers, Dr. Roberto Giraldo, said. That's what Kary Mullis said, and that's what David Rasnick said. I would have no problems saying HIV doesn't exist if the evidence for that would be halfway convincing. But I'm afraid that's not so." 2)Duesberg:"HIV viral DNA is reasonably well-defined, as well as you can define it. It's been cloned and sequenced. You can make a so-called probe, and either detect it by Kary Mullis' ingenious polymerase chain reaction, or sequence it, or do a Southern Blot, or any of these methods to determine if it's present in a cell, or in a human body, or not. Those results, I think, have determined very clearly that HIV DNA or RNA, that makes some of these proteins, is not to be found, at least in the U.S., in most people. It's in 1 million people, but it's not in the other 259 million. So it's not an intrinsic element of the human genome. That's true for quite a few other viral and microbial agents. In fact, that's how you can tell them apart. You cannot explain these antigens as just an expression or non-expression of a pre-existing piece of information."

    1
    0

  • Victoria pe 24 Aug 2013, 21:45
    ptr Radu

    Iti sugerez sa privesti ceva interesant :HIV=AIDS ?DECONSTRUCTION THE MYTH OF AIDS.

    0
    3

  • Victoria pe 24 Aug 2013, 18:27
    ptr Radu

    N-am spus ca poti sa-l vezi cu ochiul liber,ar fi naiv sa crezi asta ,nu ?In ceea ce priveste fotografiile virusului pe net,sunt niste facaturi,o imaginatie ca asa ar fi virusul,realitatea este ca nu exista virusul deloc.

    1
    0

  • Radu pe 24 Aug 2013, 18:05
    ptr.Victroria

    Draga Victoria,HIV are un diametru de aprox.200 nm.Un nanometru reprezinta a miliarda parte dintr-un metru!Daca tu ai impresia ca poti sa-l vezi cu ochiul liber,gresesti! Insa s-au facut fotografii la microscopul electronic care mareste pana la 2 mil.de ori iar aceste fotografii au fost publicate in revistele de specialitate! Ceea ce spui tu despre izolare de fapt se refera la purificare,nu e tot una! HIV a fost izolat in cultura pura iar asta inseamna ca in repectiva cultura de celule T nu a mai existat nici un alt micro-organism similar decat HIV!

    0
    0

  • Victoria pe 24 Aug 2013, 16:00
    ptr Radu

    Virusul hiv,niciodata nu a fost identificat,izolat..nimeni pe lumea asta nu l-a vazut,chiar si cei doi care in 83 au anuntat ca au descoperit virusul hiv,intr-un timp foarte scurt,au avut dubii in privinta asta.Sunt deja 6000 de savanti,virusologi ferm convinsi ca virusul hiv nu exista,ei vor sa aduca adevarul la mintile oamenilor,vor sa opreasca genocidul...din pacate,sunt atacati ,p-u ca virusul hiv,e cel m.mare business din istoria medicinii. Daca cunosti limba rusa,ar fi bine sa privesti ultimele conferinte hiv-sida,la care participa foarte multi savanti,din toata lumea si vei afla foarte multe lucruri interesante

    0
    0

  • Radu pe 24 Aug 2013, 11:10
    ptr.Victoria

    Testele de anticorpi E.L.I.S.A.,WESTERN BLOT sau testele rapide,indiferent ca e vorba de HIV sau alt antigen vor indica reactii fals pozitve din cand in cand.Dar corelate cu testele pentru prezenta virusului gen:PCR sau P24-antigen care amplifica secventele ADN sau ARN(dupa caz)specifice antigenului pt.care se cere identificarea dintr-o mostra ce face subiectul testului,vor indica cu certitudine prezenta acestuia!!! Insa nici unul din aceste teste nu vor indica daca o infectie este activa sau nu ci doar faptul ca ea exista! Nu inteleg insa ce vrei sa spui cu asta: "dar avind in vedere ca nu s-a gasit hiv nici macar la persoanele cu incarcatura virala foarte ridicata si ca nici anticorpii,nici proteinele,nu dovedesc prezenta virusului" ????? - cum poate sa fie vorba despre incarcatura virala sau proteine specifice daca virusul nu exista?????-cred ca te-ai incurcat putin,nu? Anticorpii,da,am mai spus,enzimele folosite pentru detectia anticorpilor pot interactiona cu alti anticorpi specifici altui antigen,pe scurt:REACTIE FALS-POZITIVA! Toti marii cercetatori din domeniu sunt 100% convinsi ca HIV exista:David Baltimore(a descoperit enzima caracteristica retrovirusilor:REVERS TRNSCRIPTAZA),Peter Duesberg(a descris pentru prima data structura genetica a retrovirusilor:GAG,ENV,POL),Luc Montagnier si Francoise Barre Sinoussi(au izolat pentru prima data HIV in cultura pura),Robert Gallo,Robin Weiss etc.au facut legatura HIV-SIDA care sta la baza ipotezei virale a sindromului! De Christl Meyer,sincer nu am auzit,probabil ca este adepta falsei teorii a lui Stefan Lanka,cum ca nu exista retrovirusi si a carui prezenta la conferintele despre SIDA a fost aproape jenanta!

    0
    0

  • Victoria pe 24 Aug 2013, 09:56
    ptr Radu

    Peter Duesberg la inceput a zis ca hiv e un retrovirus(un pasager inofensiv p-u corpul uman),dar avind in vedere ca nu s-a gasit hiv nici macar la persoanele cu incarcatura virala foarte ridicata si ca nici anticorpii,nici proteinele,nu dovedesc prezenta virusului,a fost un semn de intrebare si p-u acest savant.Christel Meyer,o alta cercetatoare in domeniu,a adus dovezi stiintifice,fara dubii,ca "asa numitul virus hiv",nu exista ,acel test p-u hiv,nu este standart si poate sa arate pozitiv chiar si dupa un vaccin contra gripei.

    0
    0

  • Radu pe 22 Aug 2013, 16:08
    ptr.Victoria

    Era vorba de Peter Duesberg! Cine e Christl Meyer???

    0
    0

  • Victoria pe 22 Aug 2013, 09:23
    p-u Radu

    Radu,ar fi bine sa asculti si interviul cu Christl Meyer,care a facut investigatii de-a lungul anilor si explica ce e cu adevarat (asa numitul hiv),ea explica si din ce cauza testele arata pozitiv.Pune search pe AIDS IS A HOAX CHRISTL MEYER.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod