Cum să îți întărești sistemul imunitar doar în 15 secunde

Dacă răcești mereu, sistemul imunitar este slăbit. Toate persoanele au un sistem imunitar slăbit la un moment dat în viață, dar dacă acest lucru se întâmplă adesea, trebuie să faci câteva schimbări.
Iată cum poți să-ți întărești sistemul imunitar în doar 15 secunde!

Vrei să îți întărești sistemul imunitar? O poți face în doar 15 secunde!

Pentru a preveni bolile care ar putea proveni din cauza unui sistem imunitar slăbit, va trebui să-ți întărești imunitatea. Acest lucru se poate face cu ajutorul câtorva schimbări simple ale modului de viață și a dietei, însă și pe baza unei metode inventate de un medic rus, care susține că poate întări sistemul imunitar în doar 15 secunde.
Citește mai jos pentru a descoperi metoda inovatoare!

Sergey Bubnovskiy este un medic rus, care a inventat metoda revoluționară ce întărește sistemul îmunitar în doar câteva secunde. Trebuie să îți ții picioarele în apă rece, timp de 10-15 secunde, pentru a preveni răcelile, gripa și alte complicații de sănătate.

Umple o cadă cu apă rece și adaugă cât mai multă gheață este posibil, apoi înmoaie picioarele în apa cu gheață pentru maxim 15 secunde, nicio secundă mai mult.
Bubnovskiy sugerează efectuarea metodei înainte de a merge la culcare și repetarea acesteia la fiecare 4 ore, în cazul în care sistemul imunitar este la minimum. Metoda lui Bubnovskiy nu este lipsită de merite științifice. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Virginia, apa cu gheață poate stimula producția de norepinefrină în corpul tău și poate întări sistemul imunitar al organismului.

Pe lângă faptul că te protejează de răceli, gripă și alte infecții, această metodă simplă va îmbunătăți calitatea pielii și a părului tău, îți va relaxa mușchii și va trata depresia. 

Ce părere ai despre metoda prezentată mai sus? Ai încerca-o și tu pentru a verifica eficiența rezultatelor sale?
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod