Cele mai bune vitamine când mergi la plajă

vitamine

Mergi la plajă? Ai grijă și de tenul tău. Află care sunt cele mai bune vitamine când mergi la plajă. Vitaminele A, E, C, F, beta-carotenul și altele cinci din complexul B protejează pielea, repară în profunzime leziunile, combat ridurile și o mențin suplă și hidratată.

Cele mai bune vitamine când mergi la plajă: Beta-carotenul


Una dintre cele mai importante vitamine care protejează pielea de acțiunea nocivă a razelor ultraviolete este beta-carotenul. Datorită lui, vara capeți un bronz sănătos, fără să te ardă razele soarelui. Beta-carotenul se găsește în fructele și legumele de culoare galbenă sau roșie sau în legumele cu frunze de un verde închis. Morcovii și caisele sunt cele mai bune surse de beta-caroten.

Doza zilnică recomandată: 5-10 mg.

B9 întinerește


Printre cele mai bune Cele mai bune vitamine când mergi la plajă se află și vitamina B 9, cunoscută mai bine drept acid folic.
Participă la multiplicarea celulelor sanguine, cerebrale și cutanate. Pentru o piele sănătoasă, trebuie să consumi legume crude, deoarece fierberea distruge acidul folic. Vitamina B9 se găsește în morcovi, varză, sparanghel, spanac, fasole verde.

Doza zilnică: 0.4 mg / 0,6 mg în sarcină sau alăptare. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod