Un zambet sanatos, fara dureri! De ce sa alegi anestezie generala la stomatolog

Frica de a fi inconstient ii sperie pe multi dintre pacientii care se vad nevoiti sa treaca pragul cabinetului stomatologic, de aceea putini sunt cei care au curajul sa se urce pe scaunul medicului dentist si sa ceara anestezie generala.

Avand ca principal scop suprimarea cunostintei si sensibilitatii pacientului, sedarea generala permite efectuarea unei game largi de interventii: chirurgie, nastere, radiologie interventionala, medicina intensiva de urgenta, prelevari speciale de probe.

Swiss Ecodent Clinic este singura clinica stomatologica din Romania atestata sa foloseasca anestezia generala.
Centrul stomatologic este dotat cu aparatura specializata care permite monitorizarea functiilor vitale pe toata durata procedurii, medicamente, echipament de interventie pentru situatiile de urgenta si medic anestezist propriu, cu stagiu de pregatire la clinica Oekodent, din Elvetia, intreaga activitate fiind coordonata Dr. Dr. Dr. Christian Marmandiu. Cu o activitate de aproape 25 de ani, dintre care peste 17 ani in utilizarea anesteziei generale pentru sustinerea actului medical chirurgical in stomatologie, cu experienta a peste 15.000 de implanturi inserate, Dr.
Dr. Dr. Christian Marmandiu are un Dublu Doctorat in Stiinte Medicale si Masterat in Implantologie, iar competentele sale sunt recunoscute international in Elvetia, Germania si SUA.

Potrivit Dr. Dr. Dr. Christian Marmandiu, sedarea generala face posibila realizarea unor proceduri stomatologie complexe, precum interventii asupra sinusului maxilar, interventii implantologice ample cu augmentari de os, transplante de os sau grefe, regularizari de os masive etc), cat si BMF (buco-maxilo-faciala), extractia operativa a molarilor de minte.
Pe baza unei discutii in prealabil cu medicul stomatolog, fiecarui pacient ii sunt aduse la cunostinta informatiile pre-interventionale, urmand ca apoi sa fie supus unui set de analize medicale, concluzand cu acordul in scris al acestuia de a fi supus interventiei dentare sub anestezie generala.

Anestezia generala este potrivita pentru pacientii anxiosi, cei cu fobie fata de stomatolog sau actul stomatologic, cu tulburari motorii sau neurovegetative ca afectiune generala, cu hipersensibilitati in regiunea planseului lingual sau palatinal, ce duc la reflex extrem de voma, copiii cu stari de comportament hiperactiv, copiii cu experiente traumatice care ii fac sa asocieze durerea cu cabinetul medical dentar si medicul stomatolog.
Mai pot recurge la anestezie generala pacientii care doresc sau sunt nevoiti sa fie supusi mai multor manopere intr-o sedinta, ceea ce va reduce perioada de tratament si totodata va combate disconfortul fizic si psihic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod