Tratament pentru candidoza vaginala Gynofort

Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum
Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum, a fost pus la dispozitia femeilor de catre compania Gedeon Richter. Este vorba despre produsul Gynofort, singurul medicament de pe piata autohtona care are la baza nitratul de butoconazol 2% si foarte important, beneficiaza de tehnologia VagiSite.  
 
Noua tehnologie permite tratarea eficienta a bolii, in doza unica si administrarea in orice moment al zilei, crescand astfel complianta pacientelor la tratament.
Produsul este disponibil sub forma de crema, intr-un aplicator preumplut si usor de folosit, care asigura, printr-o singura aplicare, un tratament complet si eficient. Conform surselor Cegedim, aproximativ 70.000 de femei din Romania au fost tratate deja cu Gynofort.
 
Conform statisticilor, 3 din 4 femei se confrunta cu candidoza vaginala cel putin o data de-a lungul vietii. Multe femei se plang ca nu au scapat de aceasta afectiune dupa ani de tratament. Motivele sunt multiple si nu este suficient sa tratam boala, ci trebuie sa determinam cauzele care au dus la aparitia si recidiva ei.
Identificarea factorilor se poate face impreuna cu medicul specialist, de aceea un control ginecologic este obligatoriu.
 
Candidoza vaginala este o boala cauzata de regula de o ciuperca numita Candida Albicans. Aceasta ciuperca este prezenta in mod normal in tubul digestiv, in vagin, pe piele, fara a cauza vreo problema. In momentul ruperii echilibrului natural al mediului vaginal, aceste ciuperci se pot multiplica excesiv, determinand aparitia bolii. Afectiunea se manifesta sub forma unei scurgeri vaginale albe, insotita de mancarimi, arsuri si/sau prurit.
Exista si cazuri cand boala este asimptomatica, fiind depistata doar in mometul controlului ginecologic, prin examenul microscopic al secretiei vaginale sau al culturii.
 
Tratamentul vulvovaginitei candidozice ar trebui sa fie simplu. In realitate, femeile se confrunta cu o frecventa ridicata a recidivelor (50%), rezultate din netratarea cauzelor bolii. Recidivele, pe langa disconfort fizic, afecteaza si armonia vietii sexuale a cuplului.  
 
Tratamentul candidozei vaginale este indicat sa se faca la recomandarea medicului ginecolog.
In general, cele mai folosite sunt antimicoticele cu actiune locala: creme, ovule, spuma, gel, care se introduc in vagin.
 
Poti cumpara Gynofort - noul tratament al candidozei vaginale, din farmacii, la pretul de 29.68 Ron.
 

Comentariile 101-150 din 217

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • steffy pe 20 Oct 2009, 23:18
    candida

    Am si eu candida si doctorul mi-a recomandat gynofort si dupa 4 zile de la tratament ,am inceput sa imi pierd echilibrul ,si imi simt capul foarte greu ,pana acum nu am mai avut probleme de genul asta.Astazi ar fi trb sa merg la control din nou sa vad daca am scapat de candida dar dupa 6 zile am inceput sa beau o cescuta de infuzie de cimbru in care am add.2 pic.ulei volatil de cimbru si il beau de 2 ori pe zi dupa 2 ore de la mesele principale .

    0
    0

  • steffy pe 20 Oct 2009, 23:01
    candida

    Am si eu candida si doctorul mi-a recomandat gynofort si dupa 4 zile de la tratament ,am inceput sa imi pierd echilibrul ,si imi simt capul foarte greu ,pana acum nu am mai avut probleme de genul asta.Astazi ar fi trb sa merg la control din nou sa vad daca am scapat de candida dar dupa 6 zile am inceput sa beau o cescuta de infuzie de cimbru in care am add.2 pic.ulei volatil de cimbru si il beau de 2 ori pe zi dupa 2 ore de la mesele principale .

    0
    1

  • dana pe 25 Sep 2009, 10:50
    candida

    fetelor cel mai bunlio tratament este; klion ovule.sau faceti impreuna cu partenerul un tratamentde; ospen si tagremin.mai puteti lua trinizol dar la fel trebuie sa luati acele pastile odata cu partenerul.stiu ca multi barbati se feresc sau le e rusina sa faca un asemenea tratament dar daca nuface si partenerul degeaba faci tu ca boala va revenii mereu

    0
    0

  • livia pe 21 Sep 2009, 15:25
    semne de candida

    am primit tratament cu gynofort si flucoric si de cand l-am luat adik de 4 zile am cate o sangerare,doua pe zi...e normal asa ceva???

    0
    1

  • mada pe 15 Sep 2009, 16:39
    am si eu candida si nu stiu cum sa scap de ea/?

    am candida de mai bine de 3 ani si nu stiu cum sa scap de ea .am incercat cu ovvle cu antibiotic ,,,,,,imi trece si imi reapare .ce sa fac sa scap de ea definitiv?

    0
    0

  • sorina pe 12 Sep 2009, 10:43
    candida

    dupa ce am aplicat gynofort , mi-a aparut o scurgere abundenta....e normal????

    0
    0

  • lucia pe 8 Iun 2009, 13:22
    candida

    buna.am si eu o problema cu candida asta.am depistat-o cam acum un an.am urmat tot felul de tratamente si ovule si pastile si nimic bineinteles ca si prietenul meu de atunci a urmat la fel de multe tratamente ca si mine.intr-o zi a inceput sa ma doara urechea stanga...mam dus la doctor sa vad care e problema si acolo surpriza mia zis ca am o candidoza pe limba,mam socat cand am auzit...doctorita mia zis ca mi sa transmis facand sex oral si ca de aia numi trecea mie nici cum.mia dat ceva tratament nu mai stiu ca ca nu lam mai luat iar dupa o perioada mam despartit de prietenul meu.in acea perioada fiind singura mam gandit sa fac un tratamnent si am incercat cu o solutie vaginala meclon si vreau sa zic ca a fost foarte buna ptr mine nu am mai avut nimic.am cunoscut alt baiat neam mutat impreuna si totul o fost ok dar intr-o zi mam intalnit cu fostu prieten si sa intamplat ce nu trebuia si de atunci a inceput iar calvaru.actualu prieten a inceput sa aibe bubite albe pe penis si mancarimi.il dadeam cu crema si isi revenea o perioada de.....ca dupa acea iar facea,dar faza teresanta e ca eu nu aveam nimic pana acum. ce e mai rau e ca noi am plecat din tara si acuma suntem in spania si eu aici nu cuosc nici un medic si nici nu am tarheta sanitara sa pot sa merg la un medic si in tara nu stiu cand am sa ma intorc.ce ma fac eu acuma?

    0
    0

  • ank pe 16 Mai 2009, 19:41
    candida

    mada.ioana tratamentul cu iaurt e eficient, are efect de regenerere a florei vaginale dupa infectia cu fungi, ajuta de dezvoltarea bacililor doderlein respunsabili cu igiena vaginala. Miki, am auzit si eu de ceaiuri, dar nu stiu daca as incerca vre-o spalatura cu ele, in general spalaturile nu sunt prea indicate... Marylena, gynofortul e in doza unica, deci trebuie administrat o singura data. Daca nu dispare infectia, mai mergi odata la medic...

    0
    0

  • marylena pe 15 Mai 2009, 16:47
    candida

    salut am si eu aceeasi problema cu ciuperca asta nenorocita,am fost la medic si mia prescris GYNOFORT dar acum nu stiu cum sal administrez,de fapt l-am administrat dar nu stiu dca dupa acele 3-4 zile mai trebuie administrat altul

    0
    0

  • miki pe 11 Mai 2009, 00:19
    ceaiuri?

    stiu k ajuta spalaturile cu bicarbonat de sodiu.dar am auzit deceaiuri in special cel de galbenele si decoada soricelului.stie cineva ceva?

    0
    0

  • mada.ioana pe 7 Mai 2009, 18:17
    candida X(

    Dupa cum am povestit mai sus am urmat un tratament cu gynofort si degeaba:(( vreau sa imi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: As putea sa folosesc iaurtul? mentionez farmacista sa sokat cand a auzit dar eu am gasit multe pareri pe net despre tratamentu ptr candida cu iaurt:(.As vrea sa incerc sa ma conving dar...

    0
    0

  • gabriela pe 10 Apr 2009, 00:51
    amanunte candida

    am uitat sa specific ca tratam mi l-a dat dr dupa ce mi-a dat sa fac ff multe analize.mi-a zis ca in functie de acele analize ,printre care si exud faringian,coprocitograma voi descoperi daca am candida si in alte locuri(din fericire,nu am si alte tipuri de candida).trebuie sa merg din nou la ginecolog dupa trei sapt,sa vad daca amscapat de ea.este o candidoza recidivanta,am mai facut 2 tratam cu polyginax si macmiror .treb evitate lenjeria sintetica,o.b.-urile,absorbantele zilnice,spalaturile intravaginale cu sapun sau gel intim,baile cu spumasi treb luata in serios alimentatia.sanatate va doresc.

    0
    0

  • gabriela pe 10 Apr 2009, 00:37
    candida

    buna,am candida iar dr mi-a prescris tratam cu gynofort(a doua seara m-am spalat cu degetul in vagin,credeti ca nu isi mai face efectul?),o sing doza ,flucoric 150 mg(o pastila pe sapt ,timp de doua sapt)si aulin(una la 12 ore,10 zile).am inceput tratam dar inca nu am scapat de ea.flucoric e din clasa flucovim?astept raspuns,multumesc

    0
    0

  • Anca pe 8 Apr 2009, 22:21
    ...

    Dana daca e la recomandarea ginecologului atunci poate fi un tratament bun.... Si pe langa ovule, ceva pastile nu iei?

    0
    0

  • Dana pe 8 Apr 2009, 14:58
    candida

    Buna si eu am candida am facut cateva tratamente impotriva ei , la cateva zile dupa tratament m-am simtit bine, dar apoi a reaparut , acum folosesc un alt tratament ovule clotrimazol 100 mg si ketoconazol 200 mg , la recomandarea medicilui ginecolog credeti ca este un taratment bun? Oare voi reusi sa scap de candida?

    0
    0

  • GEORGIANA pe 7 Apr 2009, 15:55
    candida

    buna.si eu am candida.am facut tratament cu gynofort,dar degeaba

    0
    0

  • Anca pe 31 Mar 2009, 20:19
    pt lora

    o cheie spre vindecarea de candidoza este o antifungirama, asa o sa poti vedea la care dintre antimicotice este sensibila tulpina cu care esti infectata... Poti incerca si gynofort, s-ar putea sa dea roade sau sa fie un esec ca si celelalte tratamente si in loc sa vindece, mareste rezistenta ciupercii....

    0
    0

  • Anca pe 31 Mar 2009, 20:15
    pt deeao

    Nu cred ca e bine sa faci spalaturile dupa aplicarea cremei, pe prospectul ei scrie clar ca sunt interzise spalaturile vaginale si contactul sexual timp de 5 zile. Deci mai intreaba odata ce e cu spalaturile, cred ca le poti face si este mult mai indicat sa le faci dupa cele 5 zile de la aplicare. Si din cate stiu eu Miconazolul nu se mai fabrica, asta ai putea intreba pt mai multe infomatii un farmacist... Dar sunt alte creme care au aceeasi substanta activa "miconazol" cum ar fi Miconal Ecobi(crema derm nu vaginala), Medacter sau Dermozol... Poti intreba medicul care e mai buna dintre acestea:) Cat despre flucovim poate lua p pastila acum dar si una in ziua cand isi aplica crema...

    0
    0

  • deeao pe 30 Mar 2009, 17:05
    Leucoree

    am citit comentariile voastre in legatura cu gynofort. Mi s-a prescris si mie de medicul ginecolog , aseara am aplicat-o si nu stiam daca mai pot folosi irigatorul... intrucat mi s-a prescris asa: Tantum Rosa Irigator Femigin B 10 pliculete Gynofort crema vag. Flucovim 150 mg doza unica + partenerul Miconazol 20 g crema pt partener. Prima nemalurire, daca zice 10 zile la rand sa folosesc irigatorul cu 1 pliculet pe zi, atunci nu scot crema care tocmai am aplicato? Iar alta Miconazol crema pt partener nu am gasito in nici o farmacie, poate el sa faca tratamentul cu flucovim pana gasesc crema? Poate una din voi ma poate ajuta. Multumesc anticipat!

    0
    0

  • lora pe 29 Mar 2009, 20:19
    candida

    buna, si eu am aceeasi probl cu candida de care nu am reusit sa scap...de cativa ani umblu pe la ginecologi, am facut o gramada de tratamente si nu reusesc sa scap..nidoflorul si clotrimazolul nu imi lipsesc din casa..va rog spuneti-mi, pot sa folosesc gynofort de capul meu (asociat cu flucovim).Prietenul meu nu a avut niciodata simptome, dar intotdeauna cand am facut eu tratament a folosit si el unguente locale..VA ROG, AJUTATI-MA!!M-am saturat de medici!!

    0
    0

  • Anca pe 28 Mar 2009, 19:03
    mada.ioana

    Ioana daca vrei o sa intreb un medic ginecolog despre problema ta...

    0
    0

  • Anca pe 28 Mar 2009, 19:02
    pt Gabi

    In tratamentul candidozei nu au ce cauta antibioticele, ele sunt una dintre cauzele aparitiei. Odata ce incepi cu ovulele poti lua o pastila de Flucovim doza unica de 150 mg sau Nizoral care de ia: 2 comprimate (= 400 mg) o data pe zi, in timpul mesei timp de 5 zile consecutiv. Tratamentul sper sa reuseasca si sa nu fi nevoita sa-l schimbi fara o recomandare medicala deoarece asta ar putea mar rezistenta ciupercii.

    0
    0

  • Gabi pe 27 Mar 2009, 11:20
    Candida

    Aseara am inceputul tratamentul pt candida.Am inceput cu ovule cervucid timp de 12 zile dupa care o saptamana pauza si apoi aplic gynofortul.Sper sa functioneze.Am fost la dr luna trecuta dar am asteptat sa mi vina ciclul sa fac dupa.Oare trece dupa o singura luna de tratament?Antibiotic nu am luat deoarece nu mi-a prescris. Ar trebui si ce anume cu eficienta mai ridicata potrivit ciuperci?Daca nu sa mai continui cu acelasi tratament sau pot sa schimb? La dr ajung doar in iulie cand ma intorc in tara. Astept sa vad rezultatele si revin cu vesti. Pa.Multa sanatate la toate.

    0
    1

  • mada.ioana pe 26 Mar 2009, 16:50
    :):(

    am si eu o intrebare in cat timp isi face efectul tratamentul ptr candida???am luat gynofort si 5 pastile de flucovim 150 dar tot mai am mici scurgeri...:|

    0
    0

  • Anca pe 25 Mar 2009, 23:13
    ....

    E bine ca acum poti fi linistita:) pt candda tratamentul ar fi bine sa fie prescris de medic pe baza unei antifungigrame, ca sa fie sigur si sa scapi odata de ciuperca... De cele mai multe ori sunt prescrise ovule, Creme vagnale, cum e si gynofortul, un anti-micotic si o crema de tratament local... Pt refacerea florei cum am zis mai sus: tratamentul cu iaurt sau Biloclin... Iti trebuie si ceva pentru imunitate, cum ar fi ceva pe baza de echinaceea. :)

    1
    0

  • Ade pe 24 Mar 2009, 18:44
    Insarcinata sau candida

    Am vesti bune fetelor! Mi-a venit ciclul deci nu mai trebuie sa mi fac griji.Nici nu trebuai numai toata faza a fost ca nu am fost atenta la test era liniuta de validare a testului si un minus ca nu sunt iar pt a fi pozitiv ar fi fost un plus.Dar din cauza stresului nu am dormit nici cateva nopti pana sa vina si sa ajung la farmacie sa citesc un prospect ca cel de la test il aruncasem.Va multumesc pt sfaturi.Iar pt candida ceva tratament bun?Am de mult ciperca si nu trece.Ceva de refacere a florei vaginale? Va pup.Pa pa.Numai bine la toate.

    1
    0

  • alina pe 23 Mar 2009, 14:12
    candida

    tratamentul pentru candida este intre 6-12 luni..

    0
    1

  • Anca pe 19 Mar 2009, 20:18
    pt Ade

    Repeta-ti testul de sarcina cat mai repede posibil! Ia-ti unul de buna calitate ca Shourecheck(max 10 lei) si fa-l corect, cel mai bine la prima urina sa nu mai ai dubii. Deci sa inteleg ca tu ai avut contact sexual dupa ce ai folosit Canestenul? Cremele vaginale pot afecta latexul asa ca intr-un anumit procent mai mare sau mai mic poate fi vorba si de o sarcina... Repeta-ti testul, si revino cu vesti. Sper sa fie totul ok..:(

    0
    1

  • Anca pe 19 Mar 2009, 19:59
    pt Manu.

    din cate eu stiu antiinflamatoarele nu favorizeaza aparitia candidei... Oricum ele afecteaza alte organe, cum ar fi ficatul... Trebuie insa sa fim insa atente la glucide, ele siu sigur ca favorizeaza aparitia ciupercii.

    0
    0

  • Ade pe 19 Mar 2009, 14:59
    Insarcinata sau Candida

    In 14 febr am avut un contact sexual PROTEJAT iar de atunci si pana atunci de 6 luni nimic.vreau sa precizez ca am fost depistata cu candida mi s-a dat un tratament de luat din prima zi de ciclu.Ei bine nu lam urmat deoarece ciclu nu a mai aparut.Aseara mi-am facut un test si mi-a aparut 2 LINIUTE.una normala si cea lalta abia se vede dar sunt 2.Sunt insarcinata?Sau e si din cauza candidei si am aplicat Canesten crema vaginala de capul meu.Ciclu trebuia sa-mi vina in 2-3 MARTIE si azi e 20.Oare sa fiu gravida chiar daca am folosit prezervativ si toata faza e ca a durat fff putin contactul deoarece el sa terminat repede iar eu nu am ajuns la orgasm.Testul lam facut aseara nu la prima urina de dimineata.Tin sa marturisesc ca nu ma simt prea bine .Luna viitoare s-ar putea face avort daca sunt asta ar insemna in 8 saptamani de sarcina sicare sunt riscurile? Va rog fetelor raspundeti ca sunt disperata Multumesc.

    0
    0

  • Adela pe 17 Mar 2009, 19:25
    Infectii vaginale

    Bună fetelor, as dori sa adaug că pe lângă posibila infectie cu candida- care adevarat trece mai reapare si creeaza neplceri, mai poate fi vorba si de prezenta unei bacterii in vagin, care cauzează usturimi si da discomfort in raportul intim. Până am depistat, am suferit ani de zile si am mers la multe cabinete ginecol. si tot candida imi spuneau. In final, după ce bărbatul meu s-a saturat de toate necazurile mele, am ajuns si acolo unde trebuie.La UROLOGIE. Acolo mi-a explicat un medic ce poate fi. Bacteria ESCECHERICHIA COLI, ajunge f usor in vagin si dă usturimi si arsuri. E prezentă in intestinul gros si la femei f repede pătrunde in vagin - de ex- la baie, doar duș e recomandat, sau in timpul actului sexual poate intra, sau din igiena necoresp. Escherichia se poate trata cu Norfloxacin sau alte medic( din plante). Apare mai mereu această bacterie si din transpiratie si cauzează usturimi si ti se pare că esti frigidă. Eu am pierdut partenerul din cauza asta, credea că am pe altcineva si nu-l vreau pe el. După 2 ani de zile,a aflat si el adevărul, a fost si el la medic si s-a informat. Pe lângă candida, aceasta mai poate fi cauza usturimilor, si nici nu bănuim. Si nici una din ginecoloage nu mi-a spus să merg si pe la Urolog. Am ajuns asa, intr-un final când doar pasii m-au condus, așa am intuit cred. Si acel om, a fost singurul care a avut răbdare si mi-a explicat tot, toată igiena cum se face, si să ne spălăm INAINTE si DUPĂ actul sexual, la duș. Chair si constipația favorizează traversarea intestinului această Bacterie Escherichia. De Candida am scăpat , cu cremă si pastiluțe, luate concomitent. Când am scăpat de toate, nu mai aveam partener. Să aveți noroc. Salutări tuturor.

    3
    0

  • Manu pe 17 Mar 2009, 00:03
    Cauzele CANDIDOZEI ?

    de la diverse persoane am aflat ca aparitia si reaparitia acestei candidoze vaginale (in pofida tratamentelor bine administrate) poate fi din vina la ce inghitim. se stiu in cauza anticonceptionalele orale, antibioticele. poate sa imi confirme cineva ca poate fi si din cauza ANTIINFLAMATOARELOR nesteroidiene, gen cele pe baza de ibuprofen sau nimesulid (aulin) ?!

    2
    0

  • mada.ioana pe 13 Mar 2009, 17:46
    :)

    mersi mult...astept sa vad rezultate si va anunt:)

    0
    0

  • Anca pe 13 Mar 2009, 17:24
    :)

    E bine daca e la recaomandarea medicului:) Asa simti, si normal o anumita cantitate a curs, dar a ramas suficient incat sa fie eficient tratamentul. Sa respecti cele 5 zile in care sa nu faci spalaturi vaginale si sa nu ai aprte nici de contacte sexuale.

    0
    0

  • mada.ioana pe 13 Mar 2009, 15:17
    candida

    iau flucovim 150,dar timp de 5zile una pe zi asa mi s-a recomandat de doctorita.Si ink o intrebare cu gynofort-ul l-am aplicat iar a 2a zi dim la urinare am simtit ca l-am dat afara mai pe tot:"> e normal?

    0
    0

  • Anca pe 13 Mar 2009, 10:23
    candida(pt mada.ioana)

    Ioana, in primul rand ce pastile de flucovim iei? in candididoza vaginala se iau Flucovim 150 mg care e doza unica deci se ia odata, si nu trebuie sa iei 5 zile. Sau asa ti-a zis medicul? Daca ai si candidoza bucala/faringiana atunci trebuie luat tratamentul cam 7 zile(numarul zilelor depinde de cat de agravata e micoza) cu 2 pastile pe zi de flucovim 50 mg. Cat despre partener, trebuie tratat si el ca daca nu o faci o sa ei candida din nou... deci pe el, o pastila de flucovim 150, o singura data, asta daca nu are simptomele infectiei: bubite rosii sau pete pe penis, macarimi, usturimi. Si daca le are atunci e nevoie pe langa pastila si de un tratament local, de exemplu clotrimazol crema. Sanatate, si daca mai ai intrebari, posteaza-le:)

    0
    0

  • mada.ioana pe 12 Mar 2009, 18:52
    candida

    eu azi incep sa iau flucovim 5 pastile,cate una pe zi si gynofort sper sa functioneze...dar nu stiu :-??ar trebui sa ii dau si prietenului meu o pastila de flucovim?plss rasp

    0
    0

  • Anca pe 9 Mar 2009, 15:31
    candida:( (pt gabi)

    Gabi nu stiu daca anticonceptionalele afecteaza tratamentul pt candida, stiu doar ca administrarea de anticonceptionale favorizeaza unele infectii precum cea cu candida, modifica aciditatea vaginului si astfel creeaza un mediu bun pt ciuperca. Eu cu toate astea iau anticonceptionale si nu pot renunta la ele:( tu daca poti amana sa le iei pana termini tratamentul macar. Cat despre iaurt, se aplica in interiorul vaginului, sunt mai multe metode precum: cu o seringa sterila fara ac de 5 ml, cu un irigator, sau cu degetul(mai greu), se pune seara si se lasa peste noapte iar dimineatza te speli in vagin cu degetul si nu cu irigatorul sa nu se distruga flora formata. Daca char functioneaza nu stiu exact, nu l-am incercat dar am auzit ca la foarte multe femei a dat rezultate, am si eu probleme cu candida asta si imi si distrug si relatia cu prietenul din cazua ei... asa ca o sa incerc cred tratamentul din seara asta, sa vad poate imi revin:( am folosit pana acum bioclin si pe ce ca e si scump, la mine efect prea mare nu a avut. Pt tratamenul cu iaurt e indicat cel simplu(fara fructe; nu activia) si cat mai ieftin, cat mai aproape de cel de casa, daca e si de casa e si mai bun. iti recomand napolact:) mai vorbim gabi:*

    0
    0

  • Gabi pe 9 Mar 2009, 11:38
    candida

    Mai am o intrebare fetelor;daca iau contraceptive diminueaza efectul medicamentelor pt candida adica a ovulelor cervucid si unguentului gynofort cu o singura aplicare?nu am inceput inca sa iau contraceptivevle ,astept sa-mi vina ciclul.sa astept sa fac prima data tratamentul pt candida sau pot lua intre timp si contraceptivele? Va multumesc.Astept raspuns.

    0
    0

  • Gabi pe 9 Mar 2009, 11:33
    Candida

    Ziceai acolo draga Anca sa facem cateva zile tratament cu iaurt,iaurt simplu sau cum?crezi ca functioneaza?si cum sa l aplici ungi doar partea de jos?iar despre acel gel cam cat timp mai multe luni de ingrijire?eu sunt foarte stresata din privinta asta ca nu mai scap de ciperca asta blestemata. Multumesc mult.

    0
    0

  • Anca pe 7 Mar 2009, 12:58
    candida

    Vad ca multe am dat de ciuperca asta... printre care si eu, acum am facut tratamentul cu gynofort si sper sa scap de ea. Am fetelor cateva sfaturi, dupa tratamentul medicamentos, mai face-ti cateva zile(3-5) tratament cu iaurt, are efect si regenereaza flora vaginala, iar dupa folositi Bioclin Multi Gyn Actigel, pentru intretinere. Am primit si eu aceste sfaturi si am zis sa le impartasesc:) numai bine si sanatate sa fie...

    0
    0

  • Gabi pe 1 Mar 2009, 13:17
    colpita cu cobacili

    Am avut de mult aceasta problema dar nu am avut curaj sa merg la medic.Aveam scurgeri urat mirositoare de mai bine de un an.Si dupa controlul medicului m-i s-a spus ca am aceasta boala.Problema e ca nu stiu cat de grava e si cat trebuie sa urmez tratamentul.Doctorul mi-a prescris Zanocin 400,Crema vaginala Gynofort si ovule Cervucid 12.E suficient doar o luna de tratament?Problema e ca sunt plecata si nu mai am cum merge la control.Poate cineva sa-mi recomande altceva?Vreau un sfat.Multumesc.As putea inlocui Gynofort cu Canesten Si ce alte antibiotice?Cam cat e de grava boala?

    0
    0

  • MARI pe 28 Feb 2009, 17:15
    CANDIDA SI FERTILITATEA

    SATAI FARA GRIJA ,VIO .DE LA MEDICUL MEU GINECOLOG[DIN SPANIA ] STIU CA POTI RAMANE INSARCINATA FARA PROBLEME SI CU ACEASTA NERUSINATA DE CANDIDA.NUMAI CA LA NASTERE , COPILUL VA AVEA IN JURUL GURITEI CEVA ALB .SI EU AM CREZUT CA NU POT RAMANE INSARCINATA DIN ACEASTA CAUZA .PAAA.

    0
    0

  • vio pe 25 Feb 2009, 19:56
    gynofort

    am avut si eu candidoza, am folosit gynofort o singura data si am scapat pana acum cand iar au revenit mancarimile si secretia vascoasa. o sa mai cumpar inca odata. problema e daca aceasta ciuperca afecteaza cumva ovulatia, caci eu vreau sa raman insarcinata si nu reusesc.multumesc

    0
    0

  • kores pe 21 Feb 2009, 19:32
    gynofort

    am si eu o intrebare.....am tot citit despre acest GYNOFORT .....as vrea sa stiu daca se poate lua fara reteta.multumesc

    0
    0

  • ramona pe 20 Feb 2009, 13:57
    candidoza

    va rog frumos sa ma ajutati am o scurgere care miroase urat (mancarimi ,usturime) nu stiu ce sa mai fac am fost si la doctor degeaba si parteneru ce trebuie sa ia va multumesc .astept cat mai repede raspuns

    0
    0

  • silvy pe 14 Feb 2009, 09:48
    buna

    vreau sa vazic fetele ca eu m-am lasat de doctorii am o candida de cativa ani ..ne-am imprietenit deja suntem ca doua surori..am facut zeci de tratamente atat in tara cat si afara ..si nu am reusit in nici un fel ma vindec..dar din ce ziceti voi aici eu se pare ca am altceva ..am o scurgere vaginala permanenta care nu ma deranjeaza in nici un fel ...fara mancarimi usturimi sau altceva in schimb e o scurgere abundenta care la sfarsit de zii chilotul sau tamponu de zii e plin de lichid albicios asa ..e daca vreuna din voi a mai auzit de asa ceva sa imi ziceti si mie ce e ..vreau sa zic de fiecare data cand ma duc la doctor ei zic ...'da ai o mica ciupercuta ' si imi dau tratament cu diverse ca m-am si saturat de ele ...si vreau sa zic ca scurgerea asta nu dispare niciodata chiar as dori sa gasesc pe cineva sa ma invete unde sa ma duc sau ce e ...va pup

    0
    0

  • ana maria pe 11 Feb 2009, 22:34
    buna

    vreau sa va spun un lucru nu folositi gynofort decat daca va recomanda dr!nu are efect la toata lumea!eu am cumparat aceasta crema dar inca nu am folosit-o ptr ca trebuie sa mearga si sotul meu la medic sa ia tratament ca daca nu degeaba o folosesc!asa ca fetelor mergeti intai la dr si abia apoi folositi-o!!va poop

    0
    0

  • Roxana pe 10 Feb 2009, 20:22
    Gynofort

    Am si eu o intrb,poate ma ajutati,gynofortul trb sa-l aplic in aceeiasi in kre am luat si pastila de flucovim150mg?va rog rasp si mie cat mai rpd,pt k deja am luat pastila si nu stiu cum sa procedez

    0
    0

  • alina pe 6 Feb 2009, 18:44
    gynofort

    mi s-a prescris gynofort dar nu stiu exact cum sa-l administrez toata .acea cantitate de 5 g aflata in aplicator se utilizeaza odata? multumesc!

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod