Torres, “Cel mai apreciat brand de vinuri din lume”, pentru al doilea an consecutiv

Casa Torres a fost votata drept “Cel mai apreciat brand de vinuri din lume”, pentru al doilea an consecutiv, cea mai înaltă distincţie oferită de reputata publicaţie britanică de vinuri “Drinks International”. Juriul a fost format din peste 200 dintre cei mai buni specialişti din lume – somelieri, oenologi, experţi şi jurnalişti. Vinurile Torres sunt importate în ţara noastră exclusiv de Halewood Wines.  

Casa Torres a caştigat locul I în topul celor mai apreciate branduri ale lumii în 2014 şi în 2015, după ce în anii precedenţi s-a clasat pe poziţie secundă.
Mai mult, Torres este singurul producator de vinuri din Europa  care a primit cea mai înaltă distincţie din partea revistei “Drinks International”, până acum.
„Selectăm cu grijă cele mai bune vinuri pentru consumatorii noştri şi suntem mândri că alegerea ne-a fost confirmată la cel mai înalt nivel. Vinurile Torres, elegante, cu personalitate puternică şi  premiate in nenumarate rânduri, sunt încărcate de istorie şi poartă amprenta fiecareia dintre cele 5 generaţii care a contribuit la crearea acestei mărci de prestigiu.
Pentru iubitorii vinului, numele Torres este unul care impune respect”, spune Adriana Grecu, Marketing & Export Director, Grup Halewood România.

În portofoliul  Halewood Wines se regăsesc vinuri precum: Gran Sangre de Toro, Mas La Plana, Reserva Real, Coronas, Fransola, Gran Vina Sol, San Valentin, Vina Esmeralda etc.  Acestea pot fi achiziţionate în reţeaua de retail şi HoReCa, din magazinele Halewood - The Winery Outlet (Bucureşti, Ploieşti, DN1 Breaza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Sibiu, Târgovişte,  Pitesti, Urlaţi, Constanţa), cât şi online, accesând www.winery-outlet.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod