Taieturi, mici arsuri, zgarieturi? Jonzac iti vine in ajutor cat ai zice REPARE!

Laboratoarele Eau Thermale JONZAC au creat împotriva micilor accidente de zi cu zi, special gândite pentru nevoile intregii familii, gama BIO REPARE - disponibila in Romania prin Farmaciile BELLADONNA.
Datorita formulei sale pe bază de apă termală Jonzac (care regenerează celulele) si de acid hialuronic,  dar si a tehnologiei inovatoare (de incapsularea apei termale intr-un gel lamelar fosfolipidic),  gama BIO REpare de la Eau Thermale JONZAC repara cu eficienta pielea afectata de arsuri, taieluri ori zgarieturi.

CREMA REPARATOARE CU EFECT DE PANSAMENT REPARE, DE LA JONZAC - Principiile sale active acţionează ideal pentru pielea ranita sau zgariata: apa termala Jonzac 30%, acidul hialuronic si, pentru un plus de eficienta a formulei : sarurile de zinc si cupru, care au o renumita actiune antibacteriana protectoare si calmanta, contribuind la refacerea barierei cutanate.

Un produs util şi eficient, extrem de simplu de folosit de către tine, acasă!  Nu trebuie decât să îl aplici de 2 ori pe zi pe pielea afectată, perfect curatata si uscata in prealabil, dar nu direct pe tăietură.
 Şi să masezi usor, pana la patrunderea completa in piele.   Testul realizat pe consumatori a demonstrat eficienta produsului: Pe termen scurt, Crema reparatoare cu efect de pansament REpare de la Jonzac a calmat senzatia de disconfort,  a protejat pielea si a oferit o alinare a senzaţie neplăcute.

Iar pe termen lung a regenerat pielea, a estompat urmele de cicatrici si a reparat tesuturile.Pret: 45 lei in Farmaciile BELLADONNA. Sau 42,75 lei pe baza Cardului de reduceri Belladonna.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod