Supliment alimentar Cetebe C Immunity Plus

Pe timpul iernii, organismul nostru trebuie sa beneficieze de toate vitaminele si mineralele pentru a putea face fata frigului. Dar pentru ca sistemul imunitar este cel pus la treaba mai des in anotimpul friguros, esentiala este vitamina C. Aceasta intareste sistemul imunitar si ne ajuta sa ne pastram sanatatea. Daca este slabit, raceala si gripa au toate sansele sa se instaleze...

Dar studiile clinice au aratat ca organismul uman nu poate face rezerve de vitamina C si nu o poate retine in corp mai mult de cateva ore.
Daca organismul primeste o doza mai mare decat necesarul sau imediat, excesul de vitamina C se elimina.

Cetebe C Immunity Plus se bazeaza pe o tehnologie sub forma de Capsule cu Eliberare Prelungita, special concepute pentru a elibera lent vitamina C impreuna cu zincul timp de 8 - 12 ore.

Fiecare capsula de Cetebe C Immunity Plus contine pelete, forma farmaceutica alcatuita din straturi de vitamina C si zinc. Peletele elibereaza in corp vitamina C si zincul, in cantitati mici, succesive, mentinand o concentratie constanta in sange si tesuturi.
Noul Cetebe C Immunity Plus contine pe langa 300 de mg de vitamina C si 5 mg de zinc pentru intarirea sistemului imunitar, asigurandu-ne astfel protectia pe durata intregii zile.

Zincul este un microelement cu proprietati antioxidante si are rol important deoarece activeaza sistemul imunitar, stimuleaza procesul de asimilare a unor vitamine, stimuleaza activitatea neuronala si ajuta la buna functionare a creierului. Zincul este esential pentru regenerare, ajutand totodata la formarea de noi celule si tesuturi.
Ca si vitamina C, zincul are deci un efect antioxidant.

Vitamina C sustine apararea initiala impotriva patrunderii virusilor in celulele sanatoase ale organismului, iar rolul zincului este de a ajuta celulele  specializate ale sistemului imunitar in lupta cu virusii.

Produsul este disponibil in farmacii la un pret de referinta de 29 lei.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florentina pe 16 Nov 2012, 20:09
    Cea Mai Buna Farmacie

    Buna seara.Eu va recomand din tot sufletul farmacia Belladona,au cele mai bune preturi.In schimb ocoliti farmacia SensiBlu...este una dintre cele mai scumpe chiar daca au card de reducere.CU tot cu acel card tot la Belladona iesiti mai ieftin.Farmacistele sunt mult mai ok decat la SensiBLU care pe mine m-a dezamagit total ca fost angajat si fost client.

    1
    2

  • Gigi pe 30 Mai 2012, 02:53
    Propunere

    Ar trebui ca ministerul sanatatii sau Statul sa puna un adaus maxim la care are dreptul farmaciile asa cum exista la tigari .Sunt farmacii care fac reduceri si de 12% la cei care au card de fidelitate ,ma intreb atunci ce adaos a avut acel medicament ? Acum inteleg de ce sau sunt zeci de farmacii intr un cartier ,exemlu Pta Chibrit .

    2
    0

  • cora pe 24 Mar 2012, 22:46
    pret

    eu l-am luat cu 62,50

    0
    0

  • vali pe 18 Mar 2012, 14:44
    pret

    in12 03 2012 am luat 50 capsule cu 61,40

    0
    0

  • Dany pe 13 Dec 2011, 20:55
    referitor pret

    Exista cutii de 30 de capsule si de 60 de capsule. Cutia de 30 de capsule e in jur de 30 de lei.....

    3
    0

  • diana pe 19 Oct 2011, 10:08
    pretul

    intr-o farmacie din sibiu am luat acest produs la 52,oo lei.cum se poate asa ceva?de ce nu se fixeaza un pret maximal la medicamente?de ce se profita de necazul cetateanului?????

    1
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod