Seminţele de in, înlocuitor excelent pentru uleiul de peşte

Seminţele de in sunt cea mai bogată sursă vegetală de Omega 3, constituind o alternativă excelentă la uleiul de peşte şi carnea de somon.

Seminţele de in sunt cea mai bogată sursă vegetală de Omega 3, constituind o alternativă excelentă la uleiul de peşte şi carnea de somon.

 

Omega 3 este un antioxidant binecunoscut pentru efectele benefice asupra inimii, sistemului osos, tensiunii arteriale şi organismului, per ansamblu. În plus, seminţele de in mai au şi avantajul că asigură, pe de altă parte, un aport important de fibre, vitamine (în special cele din complexul B) şi de minerale.

Efectele unei diete pe bază de seminţe de in sunt extrem de variate şi se manifestă la scurt timp după începerea tratamentului.

În primul rând, seminţele de in stimulează digestia şi combat constipaţia, scad colesterolul şi protejează sistemul cardiovascular.



De asemenea, cura cu seminţe de in contribuie semnificativ la combaterea oboselii şi stresului, alungând chiar şi insomniile.

Şi nu în ultimul rând, de mare interes pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus acumulate în vacanţa de iarnă, o alimentaţie cu un aport important cu seminţe de in ajută în curele de slăbire.

Este important de reţinut că pe parcursul tratamentului trebuie menţinut un aport adecvat de lichide.
În caz contrar pot apărea obstrucţii intestinale.

Produsul Solaris este disponibil în magazinele naturiste, iar preţul recomandat de producător variază între 2,5 şi 3 lei, pentru un pachet de 150 de grame.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod