Scapă de simptomele răcelii cu remedii tibetane

Kitul tibetan pentru răcelile de sezon, compus din Balsamul Aru Sorig şi Crema pentru relaxarea muşchilor Sorig, echilibrează energiile din organism şi oferă calmare rapidă.

Răceli, viroze, gripe. Toate vin odată cu sezonul de tranziţie, unele mai agresive, altele cu simptome mai uşoare. Nasul înfundat, durerile de cap sau durerile musculare sunt câteva dintre semnalele pe care corpul le transmite atunci când intră în contact cu un virus.

Soluţia cea mai bună în cazul virozelor de sezon oferită de BioTibet este o combinaţie echilibrată între exerciţiu fizic, regim alimentar sănătos, relaxare şi adjuvante naturale, aşa cum sunt balsamul Aru Sorig şi Crema pentru relaxarea muşchilor Sorig.



Obţinut din mai multe plante cu acţiune complexă, printre care mentă, eucalipt, scorţişoară, cardamom, balsamul Aru are mai multe efecte asupra organismului:

consolidează energiile corpului şi oferă calmare rapidă a congestiilor, inclusiv blocaje ale sinusurilor, prin stimularea sistemului nervos
creat pe baza unei formule specifice farmacopiei tibetane, ajută la eliminarea durerilor de cap provocate de răceli şi viroze
calmează durerile musculare.

În această primăvară, alege remedii tibetane pe bază de plante recunoscute de mii de ani în tratarea supărătoarelor simptome ale răcelii.
Menta, plantă îndrăgită pentru aroma sa, are efect decongestionant datorită mentolului- substanţă regăsită în cantităţi mari, atât în frunzele de mentă, cât şi în florile acestei plante. Prezenţa Eucaliptului în Balsamul Aru Sorig ajută la eliberarea căilor nazale în timpul răcelii, având efect calmant asupra sistemului respirator. Apreciată pentru proprietăţile sale antivirale şi antimicrobiene, Scorţişoara, cunoscută şi sub denumirea de cinnamomum zeylanicum, stimulează funcţionarea sistemului imunitar şi ajută cu succes la înlăturarea frisoanelor, fiind un aliat preţios în lupta cu răceala şi gripa, iar Cardamomul este des utilizat în calmarea durerilor de cap şi în tratamentul astmului bronşic.

Pentru gripele şi virozele care se manifestă prin simptome mai agresive, aşa cum sunt contracturile musculare sau nevralgiile, tratamentul poate fi completat cu Unguentul pentru relaxarea muşchilor Sorig.
Plantele conţinute stimulează imunitatea şi au efecte de relaxare. Nucşoara, floarea soarelui sau piperul au efecte antispastice şi ajută la ameliorarea rigidităţii şi contracturilor muşchilor la braţe şi picioare. Crema este folositoare, de asemenea, în cazul entorselor musculare.

 

Produsele pot să fie achiziţionate de pe site-ul www.BioTibet.ro

 

Balsamul Aru Sorig - 19 lei

Crema pentru relaxarea muşchilor Sorig - 29 lei.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod