Scapa de dermatita atopica!

Daca esti mama, ai auzit cu siguranta de dermatita atopica. Si daca nu te-ai confruntat cu ea, mai bine pentru tine.
Si totusi stii cum se manifesta aceasta boala? Dermatita atopica este un fel de eczema si reprezinta o  afectiune cronica de lunga durata care afecteaza pielea si se manifesta la bebelusi. Insa, in egala masura, poate debuta la orice varsta. Dermatita reprezinta o inflamatie a pielii.

Boala este foarte frecventa la sugar. Ce o declanseaza? Praful din casa, acarienii, polenurile sau alimentele alergene. Exista solutii? Da, ba chiar mai la indemana decat crezi.

Ei bine, afla ca bolile dermatologice sunt eficient tratate la Danubius-Sovata.
Mai exact: dermatitele atopice (componenta alergica alimentara sau cutanata directa), eczemele cronice (infectii pe fondul scaderii imunitatii cutanate locale si generale) si psoriazisul cutanat.

„In dermatitele atopice - mai ales la copii - se obtine remisia completa a leziunilor in doua saptamani de tratament cu apa sarata si namol extern - de cateva luni pana la un an si chiar mai mult cu conditia respectarii unor recomandari elementare de stil de viata sanatos (de exemplu alimentare). Eczemele cronice se pot vindeca in totalitate daca factorul de intretinere predominant este scaderea imunitatii si/sau stresul.
Psoriazisul cutanat nu se vindeca, dar se amelioreaza net pentru o perioada de minim 3 luni, prin scaderea inflamatiei, palidarea eritemului, hidratare intensa si indepartarea scuamelor (efect de gomaj direct al cristalelor de sare din apa sarata si namol), fara efectele adverse constatate la unele persoane in cazul folosirii unora dintre remediile locale clasice (creme, unguente). Apa sarata si namolul contin substante cu efect bacteriostatic direct.”
, ne explica dr baleneolog Suzana Pretorian.

Daca vrei mai multe detalii, da un click pe pe www.danubiushotels.ro.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod