Plantamed, soluții fitoterapeutice pentru problemele feminine

Joi, 19 martie, 3F Plantamed a lansat campania ”Natural de bine! De la pubertate la menopauză” avându-le alături pe dr. Elvira Brătilă, medic primar ginecologie-obstetrică și pe Alexandra Nistor, farmacist.
Campania își propune să promoveze respectul de sine și îngrijirea pe care femeile ar trebui să și-o acorde pe tot parcursul vieții.

Există probleme cu care femeile se confruntă și modificări pe care le consideră normale fără să știe că își pot îmbunătăți calitatea vieții în mod natural. Probleme asociate menstruației, modificările care apar la menopauză, tulburările de somn, stările de nervozitate sau infecțiile urinare pot fi atenuate sau îndepărtate prin crearea unui obicei nou: administrarea de produse fitoterapeutice.

Dr. Elvira Brătilă a vorbit despre problemele femeilor și impactul lor în viața de zi cu zi.
Sindromul premenstrual nu poate fi prevenit, dar o strategie terapeutică individualizată pentru fiecare femeie în parte poate ameliora simptomele”, a fost concluzia medicului ginecolog. Dr. Elvira Brătilă a subliniat faptul că modificările organismului în menopauză necesită un tratament multidisciplinar pentru a obține rezultate stabile menținând un nivel optim de calitate a vieții.

Doamnele și domnișoarele prezente au putut  afla care sunt simptomele asociate sindromului premenstrual sau menopauzei și când se poate pune acest diagnostic. Mai mult decât atât, au făcut cunoștință cu produsele fitoterapeutice Femicur, Remifemin Cystinol akut, Sedacur și care ajută la ameliorarea stărilor neplăcute care însoțesc femeile de la pubertate până la menopauză.

Din experiența de farmacist, Alexandra Nistor a vorbit despre beneficiile extractului din Vitex agnus castus (Femicur) care reglează natural dezechilibrul hormonal instalat înaintea menstruației și despre stările asociate menopauzei care pot fi ameliorate fără efecte estrogenice cu ajutorul extractului de Cimicifuga racemosa (Remifemin).  Extractele standardizate din compoziția medicamentelor fitoterapeutice prezentate și-au demonstrat efectul terapeutic fără să lase în urmă efecte secundare.

Se întâmplă frecvent ca problemele feminine să nu își găsească o soluție din lipsă de informare sau pentru că nu sunt considerate suficient de grave.
Produsele fitoterapeutice Plantamed reprezintă o alternativă naturală de tratament pentru astfel de probleme.


Femicur ameliorează eficient simptomatologia sindromului premenstrual, reglează durata și intensitatea ciclului menstrual.

Remifemin reduce disconfortul fizic asociat menopauzei provocat de bufeuri, transpirație excesivă, tulburări de somn etc.

Sedacur ajută la calmarea stărilor nervoase și la ameliorarea tulburărilor de somn, iar Cystinol akut ameliorează simptomele infecțiilor urinare având un efect antibacterian, antiinflamator și analgezic dovedit.

3F PLANTAMED este o companie cu capital integral privat românesc, fondată în 1994, având o rețea de distribuție cu acoperire națională și o echipă angajată în promovarea produselor.
Vă invităm să descoperim împreună puterea de vindecare a plantelor garantată de fitoterapia de calitate germană.

www.3fplantamed.ro

https://www.facebook.com/pages/Plantamed/659741977486360?ref=br_rs

 
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 23 Aug 2021, 15:07
    inselatori perpetuata

    Am si eu aceeasi remarca. Linkul de Facebook duce exact catre pagina concurentei! Nu cred ca merita nici o suma de bani chestia asta. Pur si simplu nu se face. iar argumentul ca nu v-a fost atrasa atentia deja nu tine!!!

    0
    0

  • alina pe 30 Mai 2018, 19:57
    inselatorie

    Vedeti ca aici este o inselatorie. Linkul pe care l-ati pus la pagina de Facebook a Plantamed duce exact catre pagina concurentei!!!! Nu se face!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod