GOLDNUTRITION® lansează gama KYOLIC®, cu extract de usturoi

GOLDNUTRITION® lansează în premieră pentru piața din România gama KYOLIC®, cu extract de usturoi. Bulbii de usturoi provin din agricultura organică și sunt maturați printr-un proces unic de extracție, prin care se îndepărtează mirosul specific și se creează compuși benefici, care se găsesc doar în produsele KYOLIC®. Acestea pot fi găsite în exclusivitate în farmaciile Centrofarm și în magazinele Plafar.

Gama de produse KYOLIC®
Beneficiind de efectele antioxidante ale usturoiului, produsele KYOLIC® au fost gândite pentru nevoile întregii familii.
Astfel, KYOLIC® ONE PER DAY este recomandat doar pentru adulți și ajută la menținerea circulației normale, a nivelului normal de colesterol și de hemocistină și contribuie la funcționarea normală a sistemului cardivascular.

Pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, se recomandă KYOLIC® IMMUNE. Vitamina C are un efect sinergic cu extractul de Astragalus și cu amestecul de ciuperci medicinale, întărind organismul în lupta cu diverse afecțiuni.

KYOLIC® DETOX ȘI ANTI-AGING conține, pe lângă usturoi, și extract de ceai verde și semințe de struguri.
Acestea au rol detoxifiant și previn îmbătrânirea. În plus, vitamina E și seleniu contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina A și C, precum și seleniu contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Pentru o mai bună circulație sanguină, puteți încerca KYOLIC® HEALTHY HEART – extractele de usturoi, de păducel și de ardei iute ajută la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului în sânge – sau KYOLIC® TOTAL HEART HEALTH cu L-arginina – un aminoacid cu rol specific asupra sistemului cardiovascular.
Folatul și vitaminele B6 și B12 contribuie la metabolismul normal al homocistinei și la reducerea oboselii și extenuării.

KYOLIC® GINGKO-GO! contribuie la reducerea stresului oxidativ, încurajează fluxul de sânge către creier și ajută la îmbunătățirea memoriei și concentrării. Acesta poate fi găsit atât în varianta de flacon cu 30 de comprimate filmate, cât și în varianta de flacon cu 60 de comprimate filmate.

Produsele KYOLIC® pe bază de usturoi sunt disponibile în farmaciile Centrofarm Afi Cotroceni, Caramfil (Farma Drive), Feeria, București Mall, Lipscani, City Park Constanța și în magazinele Plafar Cotroceni Park, Dorobanti (Radu Beller), Feeria, Ion Mihalache, Polus Cluj, City Park Constanța.
De asemenea, acestea pot fi comandate și online, folosindu-se adresa de mail comenzi@centrofarm.ro sau pe site-ul www.plafar.net.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod